Sevgilimle aramda oluşan küçük sorun (yardım)
Merhaba sevgilmle 1 yıldır çıkıyoruz. ve ilişkimize 18.05.2022 tarihinde başladık. sevgili olduktan 2-3 ay sonra eski bir flörtüm yazdı ve barışmak istediğini söyledi. Bende kızla dalga geçtim. kızın lakabını kulanark. "Tek hedef (lakap)", "özlemişim he" gibi mesajlar atmıştım (bu mesajları yazarken yanımda bebeklik arkadaşımda vardı ve beraber dalga geçiyoduk). Şuan bu eski flörtüm 2-3 saat önce beni aradı ve bu mesaj ss'lerini sevgilime göstermekle tehdit etti ve eğer sevgilim olayı yanlış anlarsa ilişkimiz bitebilir. Ne yapmam lazım? Perşembe günü kızın doğum günü var ve durumu yüzyüze konuşucam (sevgilim en yakın arkadaşı durumu biliyor ve bana hak veriyor biz perşembe konuşurken oda orda olucak). Ne yapmam lazım lütfen yardım edin (sevgilime 2 yıldır takık durumdayım. 1 yıl platonik, ardından sevgili)
FAKE İT
Merhaba yardım edicek var mı? Fake it sitesinden sahte kart oluşturdum troll olsun diye ve küçük fiyatlı bişey aldım ama sipariş onaylandı siteyi biraz kurcaladım ve söyle bir yazı dikkatimi çekti
Hizmetimiz tarafından sağlanan herhangi bir bilgi çevrimiçi olarak başka bir yerde bulunabilir. Bu sitede yasa dışı içerik bulunmaz.
bu yazı vardı yani ben bu küçük giyatlı şeyi başkasının kartından aldım polis evimi basmaz demi? .dd
FAKE İT
FAKE İT yasal mı ?
RTX 2060 Almak İstiyorum açıklamasında GDDR6 var ama benim DDR4 destekleyen bir anakartım var çözüm varmıdır acaba hemen aşağıya anakart linki koyuyorum
almak istediğim ekrna kartı ise bu
bu ekran kartını alırsam anakart destekler mi ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 716 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware