Şimdi Ara

Sevgilimle aramda oluşan küçük sorun (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgilmle 1 yıldır çıkıyoruz. ve ilişkimize 18.05.2022 tarihinde başladık. sevgili olduktan 2-3 ay sonra eski bir flörtüm yazdı ve barışmak istediğini söyledi. Bende kızla dalga geçtim. kızın lakabını kulanark. "Tek hedef (lakap)", "özlemişim he" gibi mesajlar atmıştım (bu mesajları yazarken yanımda bebeklik arkadaşımda vardı ve beraber dalga geçiyoduk). Şuan bu eski flörtüm 2-3 saat önce beni aradı ve bu mesaj ss'lerini sevgilime göstermekle tehdit etti ve eğer sevgilim olayı yanlış anlarsa ilişkimiz bitebilir. Ne yapmam lazım? Perşembe günü kızın doğum günü var ve durumu yüzyüze konuşucam (sevgilim en yakın arkadaşı durumu biliyor ve bana hak veriyor biz perşembe konuşurken oda orda olucak). Ne yapmam lazım lütfen yardım edin (sevgilime 2 yıldır takık durumdayım. 1 yıl platonik, ardından sevgili)

• Eskisiyle arayi duzeltmeye bak. Yenisi seni postalayinca vakit gecirecek biri olsun kenarda...

• SEVGİLİN VAR DİYE KISKANMIŞ SENİ. GÖNDERİRSE GÖNDERSİN. ARKADAŞINI ŞAHİT GÖSTERİRSİN.

• Sevgilinin en yakın arkadaşı biliyorsa sevgilin de biliyordur. Kızlar hemen söyler anlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.