2 Depolama birimimde de windows var. Hangisini açar?
Arkdaşlar Şuanda 500gb içinde win10 kurulu hdd var. ben yeni ssd alacağım ve hdd yi 2. disk olarak kullanacağım.
Şimdi varsayım yapalım. ben şimdi ssd yi taktım içine usb sayesinde windows 10 kurdum. Bilgisayar açıldı. Buraya Kadar her şey okey asıl sorun bundan sonra, ben bilgisayarı kapatıp hdd yi de bağlayacağım.
bilgisayarı açtığımda ssd nin windowsunu mu açar? yoksa hdd'nin mi? Ssd yi açmasını istiyorum. ayrıca ssd'nin windows'unu açtıktan sonra hdd yi nasıl sıfırlarım. Şimdiden Cevaplarınız için teşekkürler.
port sorunu
Selam arkadaşlar. Arkadaşlarımla X bir oyunda server açarken her zaman 192.168.1.1 ' e girerek bilgisayarıma port açardım ve serveri açabilirdim. bilgisayarımı değiştirdim komple yeni bir setup yaptım şu anki bilgisayarımda ne yaparsam yapayim port açamıyorum. evet siteden(192.168.1.1) açıyorum fakat X oyun bunu açık görmüyor bu tüm oyunlarda böyle oluyor. bilgisayar ile alakalı birşey olma ihtimali var mıdır? ve nasıl çözebilirim.
NOT: bu sorun 1 yıl önce başladı şimdi forumlara sormak aklıma geldi fakat geçen aylarda bilgisayarım evdeki interneti ortak ağ olarak gördüğünü farkettim biraz uğraşıp ev ağı olarak gösterdim yinede port açılmadı ( windows defender kapatmayı bile denedim olmadı)
Şimdiden Teşekkürler.
Yazım Hatalarım İçin Kusura Bakmayınız.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 242 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware