Şimdi Ara

2 Depolama birimimde de windows var. Hangisini açar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Şuanda 500gb içinde win10 kurulu hdd var. ben yeni ssd alacağım ve hdd yi 2. disk olarak kullanacağım.

Şimdi varsayım yapalım. ben şimdi ssd yi taktım içine usb sayesinde windows 10 kurdum. Bilgisayar açıldı. Buraya Kadar her şey okey asıl sorun bundan sonra, ben bilgisayarı kapatıp hdd yi de bağlayacağım.

bilgisayarı açtığımda ssd nin windowsunu mu açar? yoksa hdd'nin mi? Ssd yi açmasını istiyorum. ayrıca ssd'nin windows'unu açtıktan sonra hdd yi nasıl sıfırlarım. Şimdiden Cevaplarınız için teşekkürler.

• Bios ekranında boot menüsünde birinci sıraya ssd'yi alıp diğer taktığını da ikinci olarak seçip kayıt edip devam edeceksiniz.

• kankam bu olay zor birşey mi? bios menüsüne birçok defa girdim eski bilgisayrımdan dolayı şuanki bilgisayarımda iyi değil bios menüsü eski çok sıkıntı çıkarmaz değil mi? Teşekkür ederim.

• Sorun olmaz merak etmeyin; burada takılı cihazlara göre ne yapılmak istenirse ona göre sıralama yapabilirsin, burada birinci menüye tıklayınca takılı diskleri vs. gösteriyor orada ssd'yi ilk sıraya alıp sonrasında ki depo diski, optik sürücü gibi device'ları sıralarsın.

2 Depolama birimimde de windows var. Hangisini açar?
  • çok sağol abim. peki diğer harddiski sıfırlmadan sadece windowsunu silme şansım var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.