CSGO PİNG SORUNU
ARKADAŞLAR MODEMİM İYİ BİR MODEM HERHANGİ BİR ARIZASI YOK (ASUS DSL-AC51) BUNA RAĞMEN SADECE CSGO DA 200 300 PİNG ALIYORUM. ANCAK OYUN AÇIKKEN MODEMİN FİŞİNİ ÇEKİP TEKRAR TAKTİGİMDA PİNGİM 60 GİBİ SEVİYELERE DÜŞÜYOR. HEP MODEMİN FİŞİNİ ÇEKİP BEKLEMEKTEN SIKILDIM. SPEEDTEST PİNG 18 GÖSTERİYOR DİĞER OYUNLARDA SIKINTI YOK MODEMDE SIKINTI YOK NE YAPMAM GEREKİYOR
Türknet 100 mbps hakkında
Türknet 100 mbps özgür iletişim ekstra paketine dün itibari ile geçiş yaptım. 35 mbps sorunsuz olarak kullandığım internetimi +10 tl fiyat ile 100 mbps yapmak için değiştirdim. Velhasılkelam şuan 100 mbps değil 40 mbps alıyorum. Halbuki Türknete baktığımda 50 75 100 olarak ayrı paketler sunuyor. Bana 100 sunmuş. Sorduğumda "100 MBPS HATTINIZ DESTEKLEDİĞİ İÇİN SİZE BU TEKLİF SUNULMUŞTUR." gibisinden birşey dendi. Daha 1 gün oldu arıza kaydı oluşturdum. İşin kötüsü değiştirmek istediğimde eski paketime de dönme seçeneği yok. 85 tl 16 mbps veriyor halbuki bir gün önceye kadar 35 kullanıyordum. Ben internetimi 3-4 mbps arttırmak için niye 10 tl vereyim? Detaylı bilgilendirme de yok. Altyapı sorgulanamaıyor halihazırda müşteri olduğum için. 100 mbps teklifte gözüküyordu. Kadar bile yazmıyordu. Bilgisi olan var mı ? 100 mbps alabilir miyim ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 915 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar