Yedekten KYK beklerken nerede konaklayabilirim
5 gün sonra üniversite açılıcak benim kyk yedek sıram 60 maddi olarak bunu beklemekten başka çarem yok gibi duruyor. Beklerken nerede kalabilirim bu konuda bilgisi olan varmı
Alt yapı görünmüyor
Benim oturduğum mahallede herkesin interneti var. Ben de 1 ay öncesine kadar internet kullanabiliyordum. Bir gün internet gitti 1 hafta gelmedi. Ben de o iss de çok sıkıntı yaşadığım için aboneliğimi sonlandırdım ve TT ye başvurdum. TT bana altyapımın olmadığını söyledi ve 24 ay süre verdi. Bu nasıl olabiliyor benim 10 yıldır kullandığım internet altyapısı yok oldu. Ben evime kadar kablo gelmesine rağmen 24 ay bekliyecek miyim. Ne yapabilirim ? Buna benzer bir durum yaşamış olan var mı?
Altyapım var ama görünmüyor.
Ben yaklaşık 5 yıldır Türknet kullanıyordum. 1 2 hafta internet kesildi ve müşteri hizmetleri hiç ilgilenmedi. İptal ettirdim ve TT ye geçmeye karar verdim başvurduğumda altyapımın olmadığını söylediler. Altyapının gelmesi 24 aya kadar sürebilirmiş. 20 yıldır kullandığım altyapı görünmüyor. Ne yapmam gerekiyor ? Çokça arıza kaydı bıraktım bir şeye yaramadı. Böyle bir sorun başına gelen varsa yardımcı olabilir mi ?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 542 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar