Rgb Fanda renk değişikliği
Arkadaşlar merhaba videoda da gösterdiğim gibi orta da yanan rgb fan tek renk mavide yanarken bir anda çift renk yanmaya başlıyor konuyu ben çözemedim rgb kontrolcüdeki yerlerini dahi değiştirdim fakat sonuç hep aynı atıyorum bilgisayar boşta dururken bir şey yok ama steamden oyunun ön izlemesini yaptığımda falan oluyor
Bilgisayarımdan gelen tiz ses
Merhabalar öncelikle benim iki sorum olacak sizlere
Sistemimde oyuna girdiğim zaman kasadan ince bir ses geliyor ve alt tab attığım zaman bu ses gidiyor bu neden olur bunu soracaktım ekran kartından ya da ssd hdd den de geliyor olabilir ben sorunu anlayamadım.
Diğer sorum da örnek video izliyorum ve arka fon üzerine konuşan bir adam olsun yani siyah ve beyaz tonlarının kesiştiği yerlerde 1 2 tane kırmızı nokta oluşuyor ve videoyu tam ekran yapınca gidiyor bu sorun çok belli değil ekran fotoğrafı almayı denedim orada da görünmüyor bu sorunu aldığım yere sordum ekran kartı ile olmayabilir yazılımsal ya da monitörden kaynaklı olabilir denildi cevaplarınız için teşekkürler şimdiden sağlıklı günler.
Harddisk hakkında
ÖNCELİKLE MERHABALAR :)
Geçen hafta x sitesinden satın aldığım 1tb harddiskim elime ulaştı
Bugün kurulumunu yapıp bilgisayarı açtığımda baktım ki bilgisayarımda SAMSUNG PORTATABLE diye bir sürücü gelmiş fakat benim aldığım marka western digital.
Özelliklerine bakıp sürüm kodunu google da tarattığımda benim aldığım hdd önüme çıkıyor dediğim gibi kafam karıştı. Samsung değil portatable hiç değil :)
ALDIĞIM ÜRÜNDE WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) BU ayrıca biosdan herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu direkt açtım bilgisayarı.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 437 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware