Şimdi Ara

Bilgisayarımdan gelen tiz ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle benim iki sorum olacak sizlere

Sistemimde oyuna girdiğim zaman kasadan ince bir ses geliyor ve alt tab attığım zaman bu ses gidiyor bu neden olur bunu soracaktım ekran kartından ya da ssd hdd den de geliyor olabilir ben sorunu anlayamadım.

Diğer sorum da örnek video izliyorum ve arka fon üzerine konuşan bir adam olsun yani siyah ve beyaz tonlarının kesiştiği yerlerde 1 2 tane kırmızı nokta oluşuyor ve videoyu tam ekran yapınca gidiyor bu sorun çok belli değil ekran fotoğrafı almayı denedim orada da görünmüyor bu sorunu aldığım yere sordum ekran kartı ile olmayabilir yazılımsal ya da monitörden kaynaklı olabilir denildi cevaplarınız için teşekkürler şimdiden sağlıklı günler.

• Bilgisayarımdan gelen tiz ses

biraz garip bir gösterim oldu ama dediğim kırmızı nokta oluşumu bu şekilde görebilirsiniz.

• Ekran kartı ile alakalı gibi duruyor. Kart nedir? Ne kadar zamandır kullanılıyor ? Sıcaklık değerleri nasıl? Termal macun en son ne zaman değişti?
  • İşlemcinin dahili grafik birimi veya harici ekran kartı uzun yıllardır kullanılıyorsa ve arkadaşın dediği gibi macun değişmediyse olur, çözemezsen imzamda yazan Instagram üzerinden de ulaşabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.