Bildirim
Monitörden gelen ses
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir Arkadaşımda Aynı Sorun Vardı Yüksek Voltaj'dan Oluyordu..! -
aynı sorun bende de var..... -
bozulmuş o bozulmuş -
Tahmin ettiğim şeyse panik yapılacak bişey değil. Ama çalışmaya başladıktan 1 saat sonra yapmaya başlayıp hiç kesilmiyorsa sinir bozucu bi durum olabilir. Bende de oluyordu. windows açılırken çok tiz bi ses yapıyordu çözünürlük 640x480 veya 800x600 deyken @60Hz de yapıyordu desktop ekranı gelince 1024x768@75Hz direk kesiliyordu veya ısındıktan (sistem restart ettiğimde) 800x600@60Hz de de sesi soluğu çıkmıyordu. Yani anlaşılan bende monitör soğukken yapıyordu ama artık onuda yapmıyor. Yani muhtemelen zamanla düzelebilir. Bu nedenle düzeltmek için ne yapmak gerekir bilmiyorum. Zamanında foruma sormuştum nedir bu diye, bobinlerden geliyormuş önemli değil dediler. Kimisi bilmemne bobinlerinin eskimesinden dedi kimisi tozlandığından dedi. Bi tavsiyede monitöre türk usülü sağdan soldan vur tozlar insin aşağı demişti. Ama bu problem sadece açılışta olduğu için ve beni rahatsız etmediği için denemedim. Tek merakım monitörün ölmek üzere olup olmadığıydı ama alakası yok meraklanma değil dediler, zatende değilmiş üzerinden 1,5-2 sene geçti hala canavar gibi artık seste yapmıyor. Sorun çok rahatsız ediyorsa tamamen kendi insiyatifinde olmak üzere istersen monitör kapalıyken abartmayacak şekilde Türk usülü sağ sol giriş monitöre (arka tarafından) ama bahsettiğim tamamen kulaktan dolma bir bilgidir doğacak problemlerden kesinlikle sorumluluk kabul etmem. Eğer bobinlerdeki tozdan kaynaklanan bişeyse bu şekilde düzelebilir.
-
benim ekran sonunca cortladı. yıllardır bir çınlama vardı. sonra bir gün ekranı açarken tamamen gitti. elektronikçi de 1024 çözünürlüğün üstünde çalıştırdığım için olduğunu söyledi. vestel ekranlar kalitesiz olduğundan zamanla böyle problem çıkarıyormuş. üstelik birkez yaptırdım ikinci kez aynı hatayı verdi. 1024te çalıştıracaksın dedi. sizce böyle birşey olablir mi? -
yüksek çözünürlüğün monütörü zorladıgı gerçek bendede 793s var bazen bendede geliyor ama hala çalışıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
benim ekran sonunca cortladı. yıllardır bir çınlama vardı. sonra bir gün ekranı açarken tamamen gitti. elektronikçi de 1024 çözünürlüğün üstünde çalıştırdığım için olduğunu söyledi. vestel ekranlar kalitesiz olduğundan zamanla böyle problem çıkarıyormuş. üstelik birkez yaptırdım ikinci kez aynı hatayı verdi. 1024te çalıştıracaksın dedi. sizce böyle birşey olablir mi?
Yüksek çözünürlüğün monitörü zorlayıp zorlamadaığını bilemem ama vestellerin kalitesin olduğunu çok iyi biliyorum. Bence hiç bidaha yaptırmakla uğraşma başka bişey al adam gibi hatta bütçen elveriyorsa adam gibi bir LCD al. -
ben oyun da oynuyorum. o yüzden 4ms almam gerek lcd'yi. onlar da bir maaşıma denk geliyor. biraz tuzlu anlayacağın. -
PHİLİPS 107T6 MONİTÖRÜM WARDI.ALDIĞIM AYDAN 1 AY SONRA AYNI PROBLEM OLUŞTU.
YANİ AÇILDIKTAN 1 SAAT SONRA FALAN MONİTÖR TİZ Bİ SES ÇIKARIYORDU.
ARKADAŞIMDA PHİLİPSİN BAŞKA MODELİNİ ALDI AYNI SORUN ŞİMDİ ONDADA YAŞANIYOR.
VOLTAJDAN VEYA EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDEN KAYNAKLANABİLİR.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X