Şimdi Ara

Monitörden ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP w2207h monitörüm var. Az önce Gigabyte 8800 GT ekran kartı aldım ve taktım. Bundan önceki kartım x1950 Pro idi. Sorun şu ki 3D bir uygulama açtığımda monitörden hava üflenirmiş gibi "sst sst" diye bir ses geliyor kesik kesik. Oyunu oynamaya devam ettikçe ses artıyor. İlk başta hoparlörden sandım ama hoparlörü kapatınca sesin resmen monitörün içinden geldiğini farkettim. Dediğim gibi önceki ekran kartım takılıyken olmuyordu. Bu neden olabilir acaba?

• up
  • aynı sorun benim philips170S 'de var...

biri nedeni yazarsa güzel olur =)
  • hocam ekran kartın nedir? senin de mi 8800?
  • yok be , benimki biraz yaşlı =)
    senin 8800'ün dedesi olur xD

x550xt var =)

ama ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum..
  • ps3 ü de crt monütörde kullanıyorla onlarda sorum yok sizde olması ilginç sanırım vadesi dolmaya yaklaşmış kapasitörlerde aşırı ısınma olabilir buda belli zaman sonra monütörün yanmasına sebep olabilir

tehlikeli iş :gece yatarken pc acıksa monütörü kapatın
  • kardeş vadesi dolamaz çünkü daha yeni bu monitör. 6 ay olmadı alalı. geceleri bırak su içmeye giderken bile kapatıyorum monitörü. Ekran kartıyla alakası olabilir mi acaba onu merak ediyorum. çünkü x1950 pro takılıyken yoktu yeni ekran kartını takınca oldu bu sorun. tesadüf mü acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörden gelen ses
    18 yıl önce açıldı
    Hoparlör ses az geliyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ısınmayla ilgili bi sorun war ama fazla uzun sürmez bi süre sonra kendiliğinden düzeldiğini göreceksin
  • Hocam başka bir ekran kartı takıp deneme şansın varsa bir de öyle dene.Hatta mümkünse eski ekran kartından olursa daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: me_teen_ager

ısınmayla ilgili bi sorun war ama fazla uzun sürmez bi süre sonra kendiliğinden düzeldiğini göreceksin

valla düzeldi gibi inşallah bi daha olmaz
  • monitör biraz açık kaldıktan sonra oyunda gene oldu ya :(
  • ya benimkinde ekran soluklaşıyor falan ve ses çıkarıyor ZzZ Tzzz diye içinden...

10-15 dk snra düzeliyor ne ses kalıyor ne görüntüde soluklaşma...bu neden kaynaklanabilir ?

ömrümü dolmuştur acaba ?
  • Arkadaşlar monitörlerinizin Hz hızlarını bi kurcalayın faklı hızlardaki seslerinei kontrol edin bazen işe yarıyor.
  • HP'nin sitesinde şöyle birşeye rastladım;
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01367687&lc=en&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=3543988#
    Dediğine göre monitörün hoparlorunden geliyormuş bu ses (gerçi aynı ses mi bilemiyorum)
    çözümlere baktım gerçekten gülünç. HDMI bağlantılarda bu sorun olabiliyormuş. HDMI yerine Analog bağlayın deniyor. Analog kullanacak olsam zaten bu kadar para vermezdim bu monitöre.

• Evet az önce hdmi bağlantıdan analog a geçtim ve ses gitti. Eğer bunun bir çözümü yoksa monitörü değiştiricem, hdmi kullanabileceğim bi monitör versinler bana.
  • o dediğin ses bendede var benm monitör samsung 753 dfx ekran kartım fx5200 dü ondandır diye tnt2 taktım gene aynı ses var ısındıktan sonra çıkıyo bu sesler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.