Anakart ile Ram uyumlu mu acaba bilen bakabilir mi?
Anakart modelim : Asus Prime b365m-k
Ram modelim :ballistix bls8g4d30aesbk.m8fe (2 adet 8 gb gri olan modeli bu)
uyumlumudur uyumlu değilse performans alabileceğim iyi bir ram önerebilir misiniz
Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.Hangisini alsak?
Mevcut arabam megane 2020 fakat memnun kalmadım yol sesi olsun vs rahatsız etti beni şimdi onu satıyorum 320 bin tl bütçem var.evet biliyorum elma ile armutu kıyaslamak gibi oluyor.Fakat gerçekten 2 araçta benim için iyi suv olması da sedan olması da hiç farketmiyor. daha önce ikisini de kullandım ve memnun kaldım.tabi suvun yerden yüksek ve daha ferah olması bi nebze +1 ama ondan daha önemlisi yol tutuşu kullanım rahatlığı + rüzgar sesi ve yol konforu.işim gereği sürekli izmir ankara arası gitmem gerekiyor.Dolasıyla rahat bir araç alırsam yol daha az yoaracaktır.
Citroen: c5 aircross 1.2 puretech benzin eat 8- 2020 araç almayı düşündüm , sebebi ise süspansiyon sistemi ilgimi çekti 8 ileri vites ve atik olması güzel.şanszuman olarak gayet iyi (dsg ye kıyasla) MTV si benzin sarfiyatı passata kıyaslan daha az.tabi param ancak en boş modeline yetiyorki yani live modeli ki bunda bir çok özellik eksik mesela diğer paketlerde ilgimi çeken akustik yalıtım oldu tabi boş pakette bunların hiç biri yok çoğu özelliği eksik. Bunun fiyatı bayiden 300 bin tl olarak teklif verdiler live paketine
Passat :1.5 benzin dsg impression 2020 almayı düşündük .Daha önce 2006 yılında 0 almıştık sonra sattık o zamandan hatırlıyorum başka ne araç aldıysak aynı konforu ve güzellikte olmadı.Tabi şuan ki passat'ın durumunu pek bilmiyorum .fakat Passat satışı olsun, Yol konforu ses yalıtımı açısından iyi diye bilirim.Rahat ve güzel bir araç Yoltutuşu 2006 yılında biraz daha gelişmeliydi şuan nasıl bilmiyorum muhakak iyidir.eksi olarak gördüğüm birtek dsg şanzumanı fakat oda sorun değil çünkü dsg şanzuman nasıl kullanılır gayet bilincindeyim.Sahibinden 0 315bin tl alabiliyorum
Dediğim gibi arkadaşlar benim için önemli olan uzun yolda beni yormaması ve çukur vs girdiğimde hızlı gittiğimde rüzgar motor sesinden sürekli yorulmak istemiyorum.yılda 100 bin km yapan biriyim uzun yolda dolasıyla siz gerisini hayal edin gerekten yorucu oluyor ara kötüyse.Megane 2020 ile gidiyorum şimdi araçtan memnun değilim.insana güven vermiyor.ukurlarda yolcuyu çok yoruyor. ses ten birsüre sonra çıldırıyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Dört gözle cevaplarınızı bekliyorum sevgili forumdaşlar.
Umarım alamayan arkadaşlarım hayallerine kavuşurlar.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.878 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Araç tercih-kıyaslama