Şimdi Ara

2020yeni Citroen c5 live aircross benzin mi vs 2020 Passat 1.5 imp benzin mi?Kararsızlık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.Hangisini alsak?

Mevcut arabam megane 2020 fakat memnun kalmadım yol sesi olsun vs rahatsız etti beni şimdi onu satıyorum 320 bin tl bütçem var.evet biliyorum elma ile armutu kıyaslamak gibi oluyor.Fakat gerçekten 2 araçta benim için iyi suv olması da sedan olması da hiç farketmiyor. daha önce ikisini de kullandım ve memnun kaldım.tabi suvun yerden yüksek ve daha ferah olması bi nebze +1 ama ondan daha önemlisi yol tutuşu kullanım rahatlığı + rüzgar sesi ve yol konforu.işim gereği sürekli izmir ankara arası gitmem gerekiyor.Dolasıyla rahat bir araç alırsam yol daha az yoaracaktır.

Citroen: c5 aircross 1.2 puretech benzin eat 8- 2020 araç almayı düşündüm , sebebi ise süspansiyon sistemi ilgimi çekti 8 ileri vites ve atik olması güzel.şanszuman olarak gayet iyi (dsg ye kıyasla) MTV si benzin sarfiyatı passata kıyaslan daha az.tabi param ancak en boş modeline yetiyorki yani live modeli ki bunda bir çok özellik eksik mesela diğer paketlerde ilgimi çeken akustik yalıtım oldu tabi boş pakette bunların hiç biri yok çoğu özelliği eksik. Bunun fiyatı bayiden 300 bin tl olarak teklif verdiler live paketine

Passat :1.5 benzin dsg impression 2020 almayı düşündük .Daha önce 2006 yılında 0 almıştık sonra sattık o zamandan hatırlıyorum başka ne araç aldıysak aynı konforu ve güzellikte olmadı.Tabi şuan ki passat'ın durumunu pek bilmiyorum .fakat Passat satışı olsun, Yol konforu ses yalıtımı açısından iyi diye bilirim.Rahat ve güzel bir araç Yoltutuşu 2006 yılında biraz daha gelişmeliydi şuan nasıl bilmiyorum muhakak iyidir.eksi olarak gördüğüm birtek dsg şanzumanı fakat oda sorun değil çünkü dsg şanzuman nasıl kullanılır gayet bilincindeyim.Sahibinden 0 315bin tl alabiliyorum

Dediğim gibi arkadaşlar benim için önemli olan uzun yolda beni yormaması ve çukur vs girdiğimde hızlı gittiğimde rüzgar motor sesinden sürekli yorulmak istemiyorum.yılda 100 bin km yapan biriyim uzun yolda dolasıyla siz gerisini hayal edin gerekten yorucu oluyor ara kötüyse.Megane 2020 ile gidiyorum şimdi araçtan memnun değilim.insana güven vermiyor.ukurlarda yolcuyu çok yoruyor. ses ten birsüre sonra çıldırıyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Dört gözle cevaplarınızı bekliyorum sevgili forumdaşlar.

Umarım alamayan arkadaşlarım hayallerine kavuşurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAtas -- 18 Aralık 2020; 18:40:20 >

• İki arabayı da test edin, kiralayın karar verin. Şirkette C5 Aircross var gayet donanımlı, geniş ve konforlu bir araç

Passat tarafında da aynı özellikler öne cikiyor, yalıtım bir nebze daha iyi olabilir hatta. Uzun yolda da yere yakın sedan daha iyidir

Üstteki arkadaş gibi )muhtemelen daha çocuk) bassat bassat diye koşmayın. Beklentinizi iki araç da karşılar gibi duruyor, kalanı biraz şahsi tercih
  • passat der geçer giderim..passatın olduğu bir ortamda tartışmaya açik degil benim açından..passatla volvoyla bmw ile gelirler koyarlar karşıma o zaman oturur konuşurum..hani c.baskanımız dio ya para paradır diye..bende passat passattır diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrayz34 -- 18 Aralık 2020; 21:6:24 >
  • Yılda 100 bin km mi? O kadar yol yapıyor olsam Hybrid corolla alır LPG taktırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki arabayı da test edin, kiralayın karar verin. Şirkette C5 Aircross var gayet donanımlı, geniş ve konforlu bir araç

Passat tarafında da aynı özellikler öne cikiyor, yalıtım bir nebze daha iyi olabilir hatta. Uzun yolda da yere yakın sedan daha iyidir

Üstteki arkadaş gibi )muhtemelen daha çocuk) bassat bassat diye koşmayın. Beklentinizi iki araç da karşılar gibi duruyor, kalanı biraz şahsi tercih

• C5A kullanıcısıyım ama dizel, siz direk Passat alın. Yılda 100,000 km yapacaksanız Passat daha mantıklı seçim olur. Sürekli yollarda olacaksınız demektir bu. D sınıf araçla daha az yorulursunuz. C5A çok konforlu ama hem benzin fazla yakar, hem bu kadar kmde daha fazla değer kaybeder.

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. 2 aracı test edicem pzts
    , nasip bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Yılda 100 bin km mi? O kadar yol yapıyor olsam Hybrid corolla alır LPG taktırırım.

Onu düşündüm. Fakat aracın mtv si daha yüksek ve konforu yeterli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılda 100 bin km yapıp bu 2 motoru da asla düşünmezdim. Mutlaka dizel tavsiye ederim. LPG de olabilir ama dizel daha mantıklı olur. Uzun yol için üretilmiş makineler.
  • Yılda 100 bin km yapıyorsanız servis olayınıda düşünün. B8 passatım vardı sıfır almıştım. 15 binde servise girmeniz lazım. Doğuş sever böyle müşteriyi. Ayrıca ömrün yollarda geçiyor anladığım kadarıyla, o vakit dizelden şaşmayacaksın, passat kolay kolay dağılmaz, trim sedi vs olmaz, kavrama zaten yetkili garantisinde olacak. Ben olsam passat alırdım, kaldı ki 2.eli C5 zor çıkar, o km de kimse yüzüne bakmaz

• Uzun yol ise iki araçta memnun eder. D sınıfı bazı konularda daha çok memnun eder. Arada ki farkı anca 1 er gün kiralayarak ön yargısız bakarak anlarsınız.
    Yılda 100k km demek neredeyse 40 günde servis demektir. Yni 9 kere servis demek. Yıllık 15 17k arası bakım parası demek. 40 45k yakıt parası demektir. Senede 60k civarı ikisinden gideriniz var. 5 senede 300k eder ki nerdeyse bir araç parası yapar. 500k km de passat passattır ama ca5 fena değer kaybeder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel golf alırdım

• Yılda 100 bin km çok fazla gunde 300 km masallah.
    Yılda 100 bin km yaparken mtv ye takılmayın bence. yakıt parasının yanına devede kulak.
    Bu ikisi içinden passat tercih ederdim. Yılda 100 bin km yapsam yurutme maliyeti en düşük 2. El arabayı alırdım. İnanılmaz değer kaybına yol açar 2-3 sene sonra satarken.

• Yüksek araç uzun yolda kamyonların yanınızdan falan geçtiğinde çok sallar sedan gibi olmaz. Passat da sınıfında oldukça sessiz diyebileceğimiz bir araç. Oturma pozisyonu çok iyi motor sesi hiç yok üst hızlarda da oldukça ip gibi giden bir araç vede konforlu. Siz uzun yolda almandan vazgeçmeyin derim , heyecan arayıp da c5 aircros denemeyin. Ha oda iyidir ama dediğim gibi passat gerçekten yok tutuş çok iyi olmasın ama konforlu huzurlu gideyim ses sistemi ile de keyifli bir yolculuk geçireyim diyen biri için oldukça mutlu edecek bir araç.

• Bakım + kasko + sigortaya vereceğiniz yıllık ücret , aracınızın değer kaybı , aracınıza bağlayacağınız 300bin TL gibi meblağı işletmek ve dolayısıyla araba kiralamayı düşünmenizi tavsiye ederim. Siz düşünmüşsünüzdür ama bence bir daha düşünmelisiniz. Yıllık 100bin km

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passatın yanına benz bmw audi vs gelmiyorsa direk passat der giderim..

• Fiyatları nedir kestiremiyorum ama yılda 100 bin yapıyor olsam araç kiralardım herhalde

• Bu iki model arasında kalmak ne istediğini bilmemektir. Önce ihtiyacınızı belirleyin.

• Bu karşılaştırmada kesinlikle Passat. 1.5tsi çok iyi motor. Hem oldukça güçlü hem de sakin kullanımda az yakıyor. Değer kaybı da çok daha az olacaktır.

Şehir içi kullansanız c5a olabilir ancak uzun yolda suvların bir kıymeti yok. Eski araçlarım Sportage ve Mondeoydu. Gövde salınımı rüzgar direnci, yakıt tüketimi, yol tutuş vs.vs bir sürü eksileri var.

• uzun yolda sürekli kullanım ve yılda 100.000km=Passat dizel olursa daha iyi olur

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Passat uygun fiyatlı bulamadığımız için daha doğrusu passat satan bayi bulamadığımız için kan kardeşi Skoda SuperB kampanyalı aldık. gayet memnunum şuan için Uzun vadede göreceğiz tabi..Ayrıca kesinlikle superB tavsiye ederim .Şuana kadar aldığımız en iyi araç.Yakıta gayet ekonomik görünüyor 5.5 -6 litre gibi yakıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.