Merhaba, Logitech g332 kulaklığımın bazen sağ tarafından ses alamıyorum. Kendi içinden çıkan dönüştürücüyü hoparlöre takıyorum. İlk geldiğinde iyiydi hoşdu ama sonradan ara sıra sağ tarafdan ses gelmemeye başladı. Ama pc ye takınca kulaklığı gayet iyi çalışıyor. Sorun nerde olabilir acaba cevaplarsanız sevinirim.
PUBG kaç fps alırım?
İşlemci; Amd FX 6300 3.5 ghz
Ekran Kartı; Amd Radeon 7800 hd
Ram; 8 GB
Pubg alsam kaç fps alırım?
Witcher 3 çok kısa mı sürdü?
İzlediğim videolarda steam yorumlarında falan insanlar oyunu yan görevler fln olmadan 60 saatte fln bitirdiklerini söylüyorlar yan görevlerle fln 70 80 saat diyenler var benim oyunum yan görevlerle beraber 50 saat sürdü. Yapmayı reddettiğim 2 veya 3 görev vardır yan görevlenden ve ayrıca hiç gwent oynamadım ve kontrat yapmadım. Neden böyle oldu?
Cyberpunk 2077 kaç fps alırım?
İşlemci; Amd fx 6300 3,5 ghz
Ekran Kartı; amd radeon 7800 hd
Ram; 8 gb
cybepunk da kaç fps alabilirim?
Batman arkham asylum da görevi geçemiyorum
Merhabalar, Batman arkham asylum da dr young u kurtarma görevinde duvarlara patlayıcı spreyleri sıkıyorum ama bir türlü duvar patlamıyor mouse nin orta tuşuna basıyorum patlamıyor tepeye çıktım ordan denedim olmuyor bombaların yanında denedim olmuyo hatta başka bir mouse bile denedim onda da olmuyor yt de izlediğim her videoda oluyor ama ben yaptığımda ne yaparsam yapıyım spreyler patlamıyor çözümü bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.954 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun