Şimdi Ara

Witcher 3 çok kısa mı sürdü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlediğim videolarda steam yorumlarında falan insanlar oyunu yan görevler fln olmadan 60 saatte fln bitirdiklerini söylüyorlar yan görevlerle fln 70 80 saat diyenler var benim oyunum yan görevlerle beraber 50 saat sürdü. Yapmayı reddettiğim 2 veya 3 görev vardır yan görevlenden ve ayrıca hiç gwent oynamadım ve kontrat yapmadım. Neden böyle oldu?

• O insanlar gwentde oynuyorlar ama... Birde diyalogları düzgünce dinledin mi yoksa hızlı hızlı geçtin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

O insanlar gwentde oynuyorlar ama... Birde diyalogları düzgünce dinledin mi yoksa hızlı hızlı geçtin mi?

Diyalogları dinledim hep

• Tüm haritayı karış karış gezdin mi, soru işaretleri canavar inleri vs? Kedi, Ayı sınıfı zırhları, kılıçları vs aldın mı? Kontratlar da eksik. Mevcut tüm kartları topladın mı? Gwent'te hiç oynamamışsın ki başlı başına oyun içinde oyundur, apayrı bir dünyadır. Sanırım bunları da eklersen 80-100 saati sende görürsün sanıyorum. Diğer türlü oyunun ana hikayesi 60 saat kadar da uzun değil. Maksimum 30-40 saattir.
  • Ben Wild Hunt ı yeni bitirdim yaklaşık 146 saat sürdü.   Hemen hemen herşeyi yaptım. Ayrıca öğrendikten sonra gwent çok zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Tüm haritayı karış karış gezdin mi, soru işaretleri canavar inleri vs? Kedi, Ayı sınıfı zırhları, kılıçları vs aldın mı? Kontratlar da eksik. Mevcut tüm kartları topladın mı? Gwent'te hiç oynamamışsın ki başlı başına oyun içinde oyundur, apayrı bir dünyadır. Sanırım bunları da eklersen 80-100 saati sende görürsün sanıyorum. Diğer türlü oyunun ana hikayesi 60 saat kadar da uzun değil. Maksimum 30-40 saattir.

Kontrat canavar inleri tarzı şeyleri oyunu tamamen bitirince yapmayi dusunuyorum gwent e de hikaye için heyecanliydim o yüzden fazla zaman ayirmadan gectim onunda oyununu oynamayo dusunuyorum. Ben hikayenin 60 saat oldugunu dusunuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Ben Wild Hunt ı yeni bitirdim yaklaşık 146 saat sürdü.   Hemen hemen herşeyi yaptım. Ayrıca öğrendikten sonra gwent çok zevkli

Gwent i öğrenicem ya priscilla ile oynarken hizlica gecmistim dandelionu kurtarmsk istedigimden ama ögrenicsm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.