Kaybettiğim kuponun sebebini biri açıklayabilir mi
HP'nin Victus Laptop bunu kullanıyorum Ryzen 5600H ve 3050 donanımı var fakat cs ve valorant da 60fps i geçemiyorum Sons of the forest da max 40 fps i görüyorum nedenini bilen varsa lütfen yardım etsin ne yapabilirim
17 Yaşımda Varikosel Ameliyatı Oldum
|
Anjiyo Olan Hastaya Tavsiye
Merhaba babam 2 gün önce anjiyo oldu ana kalp damarlarından 2si balon ile açıldı 3. damara stent takıldı ben de 2 gündür kalp damar tıkanıklığı hakkında araştırma yapıyorum çevresinde tanıdığında ya da kendisinde daha önce böyle bir durum yaşamış geçirmiş olan varsa tecrübelerini okumayı çok isterim bilmediğim için ister istemez babama bir şey olacak diye korkuyorum Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın
16 yaşında kendi sosyal medya sitemizi kurduk
Ben ve arkadaşımın yaklaşık 2 senedir geliştirdiğimiz Yubea isimle sosyal medya sitemize yaptığımız son güncellemeler aşağıdaki şekildedir:
Canlı Yayın Güncellemesi:
- Artık Youbea'da canlı yayın açabiliyor, isterseniz diğer yayınları izleyebiliyorsunuz.
- Yayıncıya site üzerindeki bakiyenizden Yucoin atabiliyorsunuz.
- Yayını izlerken aynı zamanda yayın sohbeti kısmından izleyicilerle veya yayıncıyla sohbet edebiliyorsunuz.
- Hosting kaynaklı bir kaç sorundan dolayı şuanlık aktif değildir.
Bakiye Güncellemesi:
- Artık Youbea'da bir bakiyeniz var.
- Bu bakiyeyi gönderilerinizin reklamı için veya diğer kullanıcılara bağış atmak için kullanabilirsiniz.
- Şuanlık Yucoin alımları/satışı şuanlık aktif değildir.
Yudeo görüntülenmesi:
- Artık Yudeoların görüntülenme sayısı var.
- Yudeo görüntülenme sayıları algoritmaları etkiliyor.
Etkinlikler:
- Artık etkinlikler özelliğimiz var.
Etkinlikler nedir?
- Belirli takipçiye ulaşmış kişiler artık etkinlik oluşturabilir.
- Mesela bir internet kafe sayfamız var ve turnuva düzenliyoruz.
Etkinlik sayfasında etkinlik paylaşarak insanların turnuvayı görmesini, ulaşmasını sağlayabiliriz.
Örn:
Başlık: CSGO 5V5 TURNUVASI
Yer: Samsun İlkadım
Açıklama: Katılım ücreti x TL'dir. Turnuva online değildir. vb.
Etkinlik aratabiliriz, böylelikle ilimizde yapılan etkinlikleride görebileceğiz veya ben online bir CSGO turnuvasına katılmak istiyorsam arama kısmına CSGO yazıp mevcut etkinliklere göz atabileceğim.
Hosting ve Domain:
- Sonunda paramızı biriktirdik ve aldık.
- Youbea artık 7/24 etkin bir şekilde aktif.
Hatalar:
- Bir çok hata giderildi.
- Safari webapp oluşturuldu ve tamamen uyumlu hale getirildi. Siteyi mobilden Safari veya Google Chrome üzerinden ana ekranınıza ekleyerek sanki bir mobil uygulamasıymış gibi kullanabilirsiniz.
- Tasarım hataları giderildi.
SSL sertifikamız bulunmaktadır
Sitemizin Linki:
Açıkları bulmamıza yardımcı olun.
Not: Siteden hiçbir gelir elde etmiyoruz ve yazılımımızı geliştirmek için bunu kodluyoruz. Bu bir projedir. Sitenin Twitter'a çok benzediğini biliyoruz. Bunu da değiştireceğiz. Amacımız kendimizi geliştirmek
Mobil Görünüm:
Masaüstü Görünümü:
Hangi ekran kartını seçmeliyim? RX vs RTX
https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-2070-VENTUS-GP
https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Graphics-Cards/Dual/DUAL-RX5700XT-O8G-EVO//
iki ekran kartı arasında kararsız kaldım ilk defa bilgisayar alacağım hangisinin daha iyi olduğuna dair pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.198 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sosyal Medya