Ben ve arkadaşımın yaklaşık 2 senedir geliştirdiğimiz Yubea isimle sosyal medya sitemize yaptığımız son güncellemeler aşağıdaki şekildedir: Canlı Yayın Güncellemesi: - Artık Youbea'da canlı yayın açabiliyor, isterseniz diğer yayınları izleyebiliyorsunuz. - Yayıncıya site üzerindeki bakiyenizden Yucoin atabiliyorsunuz. - Yayını izlerken aynı zamanda yayın sohbeti kısmından izleyicilerle veya yayıncıyla sohbet edebiliyorsunuz. - Hosting kaynaklı bir kaç sorundan dolayı şuanlık aktif değildir. Bakiye Güncellemesi: - Artık Youbea'da bir bakiyeniz var. - Bu bakiyeyi gönderilerinizin reklamı için veya diğer kullanıcılara bağış atmak için kullanabilirsiniz. - Şuanlık Yucoin alımları/satışı şuanlık aktif değildir. Yudeo görüntülenmesi: - Artık Yudeoların görüntülenme sayısı var. - Yudeo görüntülenme sayıları algoritmaları etkiliyor. Etkinlikler: - Artık etkinlikler özelliğimiz var. Etkinlikler nedir? - Belirli takipçiye ulaşmış kişiler artık etkinlik oluşturabilir. - Mesela bir internet kafe sayfamız var ve turnuva düzenliyoruz. Etkinlik sayfasında etkinlik paylaşarak insanların turnuvayı görmesini, ulaşmasını sağlayabiliriz. Örn: Başlık: CSGO 5V5 TURNUVASI Yer: Samsun İlkadım Açıklama: Katılım ücreti x TL'dir. Turnuva online değildir. vb. Etkinlik aratabiliriz, böylelikle ilimizde yapılan etkinlikleride görebileceğiz veya ben online bir CSGO turnuvasına katılmak istiyorsam arama kısmına CSGO yazıp mevcut etkinliklere göz atabileceğim. Hosting ve Domain: - Sonunda paramızı biriktirdik ve aldık. - Youbea artık 7/24 etkin bir şekilde aktif. Hatalar: - Bir çok hata giderildi. - Safari webapp oluşturuldu ve tamamen uyumlu hale getirildi. Siteyi mobilden Safari veya Google Chrome üzerinden ana ekranınıza ekleyerek sanki bir mobil uygulamasıymış gibi kullanabilirsiniz. - Tasarım hataları giderildi. SSL sertifikamız bulunmaktadır Sitemizin Linki: Açıkları bulmamıza yardımcı olun. Not: Siteden hiçbir gelir elde etmiyoruz ve yazılımımızı geliştirmek için bunu kodluyoruz. Bu bir projedir. Sitenin Twitter'a çok benzediğini biliyoruz. Bunu da değiştireceğiz. Amacımız kendimizi geliştirmek Mobil Görünüm: Masaüstü Görünümü:
|
16 yaşında kendi sosyal medya sitemizi kurduk
-
-
Gayet güzel görünüyor, başarılarınızın devamını dilerim.
-
Teşekkür ederiz.
-
hayırlıolsun ama daha güzel bi isim olsa iyiymiş. trakyalı ne bu yeaa dermiş gibi olmuş.
-
isim olmamış. xyz uzantısı da olmamış, .com domain pahalı birşey değil.
-
Udemy'deki twitter klonu yapma kurslarından bakarak güzel yapmışsınız ama 2007'de yaşamıyoruz gencolar kimse no name bir siteye üye olmaya uğraşmaz projenize güveniyorsanız açık kaynak yapıp aşağıdaki linkteki projeler gibi kurulum notlarıyla birlikte github'a yüklersiniz insanlar kendine göre düzenleyip kullanır hem de 2-3 yıl sonra iş ararken o kodları gösterirsiniz. Mid-Level devops'çu abiniz olarak söylüyorum.
-
.com uzantılı bir site olsa iyi olurdu. Namesilo gibi siteler ucuza .com site ismi veriyor.
-
Adam haklı twitter + instagram çakması yapıp insanlardan ilgi bekleyemezsiniz daha güvenlik olayına hiç girmiyorum bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyaların en büyük özelliği aktif bireylerinin olması. Onları değerli yapanlarda kullanıcıları zaten. İlk oluşum olarak yanlış yoldan başlamışsınız. Zaten ücretsiz olan bu sosyal medyalardan size kullanıcı çekmeniz, mevcut şartlarda imkansız.
Hocam direk siteye giris olmasi lazim twitter gibi herkes uye olmak istemez
İsmimiz eskiden daha da kötüydü sonradan değiştirdik orijinal bir şeyler bulmaya çalışıyoruz sizin de fikriniz varsa seve seve değerlendiririz
-
SSL sertifikasını henüz yeni aldık şu sıralar kendimize ayıracak parayı zar zor buluyoruz fikriniz için teşekkür ederim en kısa sürede .com almaya çalışacağız
-
Merhaba hocam siteye üye olmadan girişi yakında aktif edeceğiz saygılarımla.
-
Sosyal Medya'nın en önemli unsurunun aktiflik olduğunu biliyoruz. Fakat öyle büyük bir amacımız bulunmamakta. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz, insanların incelemesi içinde buraya yazdım. asıl amacımız kendi kitlemizi bir şekilde oluşturmak ve orada sohbet etmek bunun için de Discord'da ve site içerisinde etkinlikler ve yeni sohbetler yapıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyzingen -- 11 Temmuz 2022; 23:49:30 > -
Yakında açık kaynak kodu paylaşmayı düşünüyoruz yazıda da belirttiğim gibi amacımız zaten kendimizi geliştirmek, Daha yeni SSL almışken Udemy'e ayıracak bütçemizin olduğunu düşünmüyorsunuzdur herhalde Udemy'deki kurslardan bakarak en ufak bir şeyi bile yapmadık 2 yıldır siteyi biz geliştiriyoruz.
-
Yazıda da belirtmiştim. Buraya atma sebebim incelemek isteyen olursa, fikir veren olursa diyedir. Güvenlik açıklarını bulmak ve kapatmak istiyoruz zaten. İnceleyen kişiler sağ olsunlar bizlere bu konuda yardımcı oluyor. Twitter ve Instagram'a benziyor konusuna gelirsek benzediğini biz de biliyoruz. Ulusal bir bir site olmak gibi büyük bir amacımız olmadığı için tasarımlarını benzer bir şekilde aldık. İleride değiştereceğiz.
-
Insanlarin cogu sitede kullandiklari standart sifrelerle uye kapip , eger sistemde hash lenmiyorsa kimlik avi yapmadiginiz ne belli
Dolphin e benzemis bu . Once misyonunuzu akabinde bunun icin gelistirdiginiz gerek gorsel gerek yazilimsal arayuz , temanizi iceriginizi ortaya koymaniz lazim . Misyonunuz kitlenizi gelisen iceriginiz vizyonunuzu ortaya koyar ...
sonra Binlerce angut icerikli vbulletinin zirzavatta altin cagini yasadigi yuzlerce sitenin dondugu ve bittigi zamanlara donmeyin . Lop diye bisey ortaya cikarilmaz atilmaz amacsiz geminin gidecegi yer belli degildir . Cabanizin eforunuzun ziyanindan baska yere varmaz .
Binlerce pro iletisim.medyasi sitesi varken anca kendi okuldan arkadaslarinizla eglenir sona erdirirsiniz . Zaten maddi kulfeti ayri mesele yillarca site islettik biz . Birakin bizim siteleri batmayan istirak kalmadi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 12 Temmuz 2022; 0:41:24 >
Hanginiz Trakyalı
Arkadaşlar hiç kimse olaya üst seviyeden başlamıyor hevesini kırmayın çocukların. Başarılarınızın devamını diliyorum gayette güzel görünüyor. Ama bunlar zaten binlerce alternatifi bulanan şeyler. Tavsiyem daha yenilikci olmanız yönünde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizin yaşınızda benzer konularla ilgilenmiş bir abi tavsiyesi olarak söylüyorum. böyle dümdüz twitter klonu gibi işlerle uğraşmayın. gelecek blockchainde gençler, kendinizi bu alanda geliştirin. bu projenizi web3 uyumlu hale getirmeye çalışarak başlayabilirsiniz. :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Udemy'deki twitter klonu yapma kurslarından bakarak güzel yapmışsınız ama 2007'de yaşamıyoruz gencolar kimse no name bir siteye üye olmaya uğraşmaz projenize güveniyorsanız açık kaynak yapıp aşağıdaki linkteki projeler gibi kurulum notlarıyla birlikte github'a yüklersiniz insanlar kendine göre düzenleyip kullanır hem de 2-3 yıl sonra iş ararken o kodları gösterirsiniz. Mid-Level devops'çu abiniz olarak söylüyorum. |
hayırlıolsun ama daha güzel bi isim olsa iyiymiş. trakyalı ne bu yeaa dermiş gibi olmuş. |
Benzer içerikler
- postegro telegram
- whatsapp ön kamera sorunu
- starmaker nedir
- youtube aboneleri görme
- youtube telif hakkı yememek için
- youtube mp3 dönüştürücü
- asmr ne demek
- gizli hesaplara bakma
- whatsapp mesaj düzenleme
- telegram hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X