|
Türkiye'deki internet ve sosyal medya kullanımı dünya ortalamasının üzerinde
-
-
"İnternette Takılma Vergisi" yükleniyor....
Ben bir de telefonu tutan şu küçük serçe parmak için vergi istiyorum. (Hani bana hani bana diye bakınıyor oradan)
-
Zuckerberg olmasa internet hala çocukların oyun oynadığı ve bazı işyerlerinde mecburi kullanılan birşeydi yaşlıları facebooka genç kızları instagrama bağımlı yapıp interneti yaygınlaştırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yuzden iflah olmuyor ulke zaten, millet kafasini telefondan tiktok'tan kaldirip etrafina bakmiyor ki.
-
İnsanların "gerçek" hayatta eğlenmek için ne parası ne de ortamı kaldı.
-
Vergilendirilmiş kazanç "kutsaldır". Hangi dindedir ?
-
Bu fırsata çevrilebilecek bir iş aslında.
Az önce İletişim Bakanlığının bir yayını gördüm tv'de. Yapay Zeka konusunda artı ve eksileri anlatılıyordu.
Ülkecek kaybedilmiş bir 100 yılımız var, bunu telafi etmemiz lazım.
-
Katılıyorum o yüzden çok daha ucuza sanal hayatta eğleniyorlar.
Bunu övünülecek bir şeymiş gibi açıklamışlar birde. Tiktok kullanımı artmış = gerizekalılık artmış.
Türkiye internete ağırlıklı telefondan giriyormuş, bu da aslında bir nevi üretken birşey yapmayıp Instagram, Tiktokda kaydırmak için kullandıklarını gösteriyor.
Akıllı telefon artık 80 yaş dedeler dışında herkeste var, ama PC kullanımı dünyaya göre az demek ki hala malesef.
-
Çünkü dünyada insanlar çalışmakla meşgul; En çok beleşçi insan bizim ülkemizde olduğu için günün yarısı internette geçiyor.
-
nerde bir kötü alışkanlık ,ekonomi yada her ne varsa , TÜRKİYE hep önde .
bu kafayla ülkeden hiç birşey olmaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanların "gerçek" hayatta eğlenmek için ne parası ne de ortamı kaldı. |
"İnternette Takılma Vergisi" yükleniyor....
Ben bir de telefonu tutan şu küçük serçe parmak için vergi istiyorum. (Hani bana hani bana diye bakınıyor oradan) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X