Masaya vurunca monitörün görüntü gidiyor
Merhaba bugün oyun oynarken elim açık şekilde masanın ortasına vurdum pek sert denilemez o sırada monitörün görüntü gitti ama görüntü gidince siyah ekran yerine hafif koyu gri boş bir ekran geldi kabloyu tak çıkar yaptım sonuç değişmedi baska bir konuda gördüm böyle bir sorun yaşayan varmış (windows+p) tuşuna basınca görüntü geldi sorunun nedeni nedir donanımsalmı yoksa monitörün kablo sıkıntılı falanmı 5 aylık kablo
gtx1070
psu yeterli 700w
ısınma sorunu yok
kasa masanın altında
dönüştürücü kullanmıyorum
HPET komutları ne işe yarar
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
• Bcdedit /deletevalue useplatformclock.
• Bcdedit /set useplatformtick yes.
• Bcdedit /set disabledynamictick yes.
Bu Komutlar sırasıyla ne işe yarıyor? Hangilerini uygulamalıyım performans için?
Gsync açınca ekran titreme sorunu
Merhaba gamepower GPR24C144hz freesync bir monitöre sahibim monitör ayarlarından freesync aktif edip nvdia denetim masası ayarlarından gsync açınca ekranda parlaklık titreme sorunu oluyor (tüm oyunlar dahil) bu sorunun çözüm yolu varmı
Pc'yi psu düğmesinden kapatmanın zararı fazlamıdır
Merhaba, monitöre görüntü gelmiyordu. Ekran kartını tak çıkar yaptık, yine aynı sonuç. PC'yi her seferinde görüntü geldi mi diye açtığımda ve görüntü gelmediğinde kasanın arkasındaki PSU düğmesinden kapatmak zorunda kaldık ve bu PSU düğmesinden kapatma olayı en az 10 kere tekrarlandı. En sonda monitörün kablosundan kaynaklandığını öğrendik. Herhangi bir parçada bir sorun oluşur mu? Şu an PC açık çalışıyor.
PSU marka: FPS Hydro 700W.
ek olarak parçalara statik elektrik yüklenmişmidir ve zararı varmıdır.
Psu sertifikaları:OCP/OVP/SCP/OPP
Monitörde oluşan hareketli yatay renkli çizgiler
Merhaba foruma yeni üye oldum hatam varsa kusura bakmayın soruma geçeyim sistemimi toplayalı 4 ay 10 gün kadar oldu önceden hiç bir sorun yoktu son 1,5 aydır monitörle ilgili bir sorunum var her gün pc'yi açtığımda monitörün en alt kısmı yani görev çubuğu kısmında yatay sekilde renkli çizgiler dalgalanmaları oluyor nedeni nedir
Gtx 1070 ekran kartı
FPS hydro 700w psu
Gamepower23.6 inc curved monitör
Alt kısıma video koyacağım bu videoda dediğim sorun oluyor ama çok az derecede bazen ise görev çubuğunu tam kaplayacak sekilde oluyor
lütfenekran kartından kaynaklı olnadığını söyleyin🥺
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 582 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım