Şimdi Ara

Monitörde oluşan hareketli yatay renkli çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba foruma yeni üye oldum hatam varsa kusura bakmayın soruma geçeyim sistemimi toplayalı 4 ay 10 gün kadar oldu önceden hiç bir sorun yoktu son 1,5 aydır monitörle ilgili bir sorunum var her gün pc'yi açtığımda monitörün en alt kısmı yani görev çubuğu kısmında yatay sekilde renkli çizgiler dalgalanmaları oluyor nedeni nedir

Gtx 1070 ekran kartı

FPS hydro 700w psu

Gamepower23.6 inc curved monitör

Alt kısıma video koyacağım bu videoda dediğim sorun oluyor ama çok az derecede bazen ise görev çubuğunu tam kaplayacak sekilde oluyor

lütfenekran kartından kaynaklı olnadığını söyleyin🥺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc_SoRuNLaRı -- 13 Ocak 2021; 20:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorununuz videodan pek belli olmuyor ekran kartından olacağını sanmıyorum sistemi toplarken öneride bulunmaları için yardım aldınız mı çünkü gamepower marka monitörler pek tavsiye edilmez önerilmez monitörünüzün yeni sürümü çıkmış mı bakın indirip kurun belki düzelebilir.

• öncelikle monitörün çalışma frekansı nedir düşükse onu gelişmiş ayarlardan bi yükselt olmazsa kasayı tv ye yada başka bir monitör varsa ona tak ve aynı durum varmı bir bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.