Şimdi Ara

LG !!! Ekranda oluşan dikey çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lg 49UH650V televizyonumu alalı 2 sene oldu ve malesef garantisi 1 ay önce bitti. İşe bakınki garanti bittikten 1 ay sonra ek'teki resimlerde de göreceğiniz şekilde ekranda dikey çizgiler oluştu.

Yani garantinin bitmesinimi bekliyordu bu çizgiler anlamış değilim.Pek bu konularda bilgi sahibi olmadığımdan ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu tv'de panel arızasımı oluşmuştur?Piksel hatasımıdır? Hatası ne ise tamir ücreti nedir? Bir bilen cevap verebilirse çok sevinirim arkadaşlar.

Bu arada tv'de su teması olmadı,herhangi bir darbe olmadı.Eşimde bende oğlumda gözümüz gibi bakıyorduk televizyona,çünki gerçekten görüntü kalitesinden felan çok memnunduk.Ama malesef durduk yere böyle üzdü bizi.

Bilgi rica ediyorum sizlerden.LG !!! Ekranda oluşan dikey çizgiler

• Yokmu bilgisi fikri olan arkadaşlar
  • selam benımde 9 yıllık 32lh3000 lg lcd tvm var..5-6 ay önce ince bir çıktı çıktı tam ortada..artar dıyorlar ama şu an başka yok..öyle kullanıyorum..bıraZ araştırdım..1-2.000 tl civarı masraf olutyormuş.ben yaptırmadım.gittiği yere kadar gider..kısmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

selam benımde 9 yıllık 32lh3000 lg lcd tvm var..5-6 ay önce ince bir çıktı çıktı tam ortada..artar dıyorlar ama şu an başka yok..öyle kullanıyorum..bıraZ araştırdım..1-2.000 tl civarı masraf olutyormuş.ben yaptırmadım.gittiği yere kadar gider..kısmet :)
    Sen yine 9 yıl verim almışsın hocam,o tv'yi baş üstünde taşıman lazım Bizimki 2. yılını yeni doldurdu daha ama hali içler acısı resimde görüldüğü üzre
  • aynen..çok şukur ..eskı tvler gerçekten daha sağlam..yenı çıkan tvler çok cabuk tukenıyor..benımde nıyet var ama şu ımar barışı herşeyi b.k etti..paralar oraya gidecek.nabalım ev daha önemlı :)
  • Yeni tv alacan kardeş başka çaresi yok , paralı yaptırsan zaten panel değişir oda bir tv parası vardır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Yeni tv alacan kardeş başka çaresi yok , paralı yaptırsan zaten panel değişir oda bir tv parası vardır ...
    Deme öyle be reis

Usta yeni tv almak birşey değil alırız evelAllah ama verilen para koyuyor adama. 4bin kusur para ver 2 yıl verim al sonra at çöpe gitsin Yeni alacağım tv'de 2-2.5 yıl ömür sürerse toplamda 4 yıl içinde 10bin tl'ye yakın tvye para vermiş olucam.bu inanılmaz bi rakam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Binlerce kez dedik.. LG PİŞMANLIKTIR....!!!

Alma aldırma....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.