Ekran kartını yeni aldım normalde sıcaklıklar gayet iyiydi oyununa göre 62-70 arası değişiyordu fakat malum 2.el olunca içini açıp bir macununa bakayım dedim ve açmışken de nasılsa elimde kaliteli termal macun (Artic MX4) var diye eski macununu silip yerine MX4 sürdüm ve şuan kart yük altında en az 10 derece fazla ısınıyor.
NOT: kartı 3-4 kere söküp taktım önce macun az geldi sandım, sonra söktüm biraz daha sürdüm iyice yaydım, sonra dedim herhalde blok tam oturmadı 2 kere de söktüm iyice bloğu oturtum ve her seferinde çapraz hafif hafif sıktım zaten ilk defa ekran kartı sökmüyorum bloğu doğru oturttuğuma eminim ama nedense MX4 ile +10 derece ısınması çok saçma geldi. 61-62 dereceyi geçmeyen oyunda şuan 70-72 dereceleri görüyor...
Sanırım bu MX ün iletkenlik seviyesiyle alakalı. Yıllar önce HD6850 de de başıma gelmişti neredeyse kurumaya yakın macunu silip yerine o zamanların kaliteli macunu ptı g3606 ü sürdüğümde kart daha fazla ısınmıştı.
En son blok üzerinde ki vramlere denk gelen padleri söküp denicem belki gpu ya teması zorlaştırıyordur diye o da olmazsa artık anca Allah yardım edebilir
4000 liraya 5600XT satmak mantıklı mı?
Elimde 1 yıllık kutulu garantili 5600XT thicc 2 pro var bu karta 4000 liraya alıcı çıktı. Sizce satmak mantıklı mı? yoksa şu piyasada elimde mi tutayım?
Bu arada malum herkes biliyordur kartların ederleri bu değil normalde hatta şuan kartımın fatura tutarı 2150 lira fakat piyasa iyice kötüye mi gider acaba?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.618 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware