MSI Laptop Type C Display Port
Merhaba. Samsung Odyssey G7 32 inch almayi planliyorum. 2k 240hz bir monitor ve msi gp76 10ue modelli laptopuma baglayacagim. Fakat laptopta displayport yerine type c girisi var ve ustunde displayport sembolu var. Type-C (USB3.2 Gen2 / DP) yaziyor spec sheette. Sizce bu port 2k 240hz kaldirabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yıla kadarki tüm laptoplarımı HP markasından alıyordum. Bu sene aldığım HP Omen 17 laptopunun hem anakartı hem de bataryasının bozuk çıkması sonucu bunu iade edip başka bir firmadan almaya karar verdim. Monster laptopların fiyatlarının gerçekten diğer markalara göre çok daha uygun olduğunu gördüm. Sizce MOnster laptop alınır mı? Bütçem 11-14k arası. Babamın bir arkadaşı Monster almayın MSI alın tarzı bir ifadede bulunmuş fakat MSI'ın fiyatları da gerçekten pahalı. Hangisini önerirsiniz? Almak istediğim Monster laptop buydu: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2-1//
Bu tarz 2060'lı bir laptop almak istiyorum. Bu laptop tam istediğim gibi olsa da, aacaba kalitesiz bir marka mıdır diye korkmadım değil. Monster veya MSI hakkında tecrübeleriniz varsa aktarabilirseniz sevinirim. İyi forumlar
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 456 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar