Turknet'in devamlı Aradık ulaşamadık demesi
Türknet'e başvuru yaptım ve mevcut telekom aboneliğimi taşıtmak istediğimi söyledim başvuruyu felan aldılar, sonra mevcut gelişmeler ve konuya yazdığım sorular karşısında sürekli aradık ulaşamadık cevapları oldukca can sıkmaya başladı. Bende buna istinaden önce Vodafone müşteri hizmetlerini aradım kendilerine 0850 ' li hatlara aramaların açık olup olmadığını sorduğumda aramalara açık olduğu dile getirildi hatta mobil işlemlerden kendim de baktım herhangi bir kısıtlama yok, neyse belki telefonda engelleme yapmışımdır diye başka bir telefona taktım hattı ( telefon tuşlu yani engelleme felan imkansız), buna istinaden milenicoma da başvuru yaptım bakayım aranabiliyor muyum diye pek ala aradılar ve işlem aldılar başvuru aşamasında onlarıda iptal ettim ( rezalet bi müşteri hizmetleri var türknetin bile daha iyi) sonra turknete tekrar dönüp başvuru yaptığımda arama konusunda gene aynı sıkıntıyı aldım ve az önce iptal için tekrar başvuru yaptım. Sözün özü amacım türkneti kötülemek değil çünkü hiç müşterisi olamadım evraklar ellerine geçse bile teyit maksatlı arasalar gene ulaşamadık diye mesaj atıcaklar, bi yakınınızın numarasını verin diyor tek yaşıyorum kimsem yok güvercinle onay almayı kabul ediyorsanız balkonda güvercinlerim var salayım birtanesini şaka bir yana beni tekrar türk telekoma muhtaç ettiğiniz için üzgünüm 95 tl sağladığınız hizmeti 160 tl ödemek zorunda kalacağım @TurkNet Destek
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 287 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar