Ekran kartı M.2 SSD'nin sıcaklığını etkiler mi?
Samsung 970 EVO Plus modelini satın aldım ancak aklıma bir soru takıldı. Benim ekran kartım 85-88 derecelerde dolaşıyor oyun oynadığım zamanlarda bu M.2 SSD'ye bir zarar verir mi?
Ekran Kartım:
12. sınıf 2. dönem açığa geçmek
Merhaba değerli arkadaşlar, 12. sınıfım ve 2. dönemimdeyim daha yeni başladı ancak biliyorsunuz ki deprem yüzünden (Hepimize büyük geçmiş olsun umarım yakınlarınız ve sizler iyisinizdir.) YKS'den 2. dönem konuları kaldırıldı, zaten okul bana çalışmak için bir ortam sunamıyordu bunun üstüne artık gitmem hiç mantıklı değil gibi gözüküyor ve açık liseye geçmek istiyorum ancak aklıma takılan bazı sorular var, anlamanız için sıralayacağım, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
(belirtmek isterim ki; önceden hiç sınıfta kalmadım veya herhangi bir dersten sorumluluğum olmadı.)
1) Açığa geçmek için okula nasıl bir dilekçe yazmamız lazım işlemler neler?
2) 12. sınıfın 2. dönemi açığa geçtiğimde açık lisede kaç sınava gireceğim?
3) Ders seçimi neye göre yapılıyor illa seçmeli ders seçmek zorunda mıyım?
400 - 500 TL Klasik Gitar Önerisi
Arkadaşlar ben klasik gitara başlamak istiyorum şimdilik 2 tane gitar buldum:
2.https://www.hepsiburada.com/barcelona-lc-3900bk-klasik-gitar-kilif-pena-p-MUSICZHL14
Sizce hangisini almalıyım, gitar seçme konusunda nasıl iyi seçilir hiçbir fikrim yok yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.267 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar