iCloud Fotoğraf Yedekleme
Herkese merhaba. Benim şimdi tüm galerim iCloud'da yedekli. Ben bütün galerimi temizlemek istiyorum fakat yedeklediğim fotoğraflar iCloud'da saklı dursun sadece cihazımdan silmek istiyorum ama fotoğrafları sildiğimde iCloud arşivimden de siliniyor. Android'de cihazdan silsen bile Google Fotoğraflar'da kalıyor yedeklenenler bunu iPhone'da nasıl yapabilirim?
Cihaz: iPhone 11
Yazılım Sürümü: 15.3.1
Kayıp Exe Dosyası nasıl bulunur?
need for speed most wanted 2 exe dosyasına ihtiyacım var elinde olan varsa atabilir mi? veya bu tarz eksik kayıp exe dosyalarını bulabileceğim bir site var mı?
Pingim Durduk Yere Yükseldi
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Dünden beri LoL'de 40-42 civarı ms ile oynuyorum. Dünden öncesine kadar 28-32 civarı bir ms alıyordum fakat birden Ms'im 10 arttı. Evde benim PC'm dışında tüm cihazları Wi-Fi'dan çıkarıp denedim gene böyle. Karşı dairemizde ablamlar oturuyor onların modemine bağlandım ve 25-30 civarı ms aldım. Ama sürekli oraya bağlı oynayamam çünkü eniştem de oyun oynuyor ve yeğenim video izlediği için pingim yükseliyor ara ara. Modem odamda olmasına ve PC'nin yanında olmasına rağmen durduk yere bu 10ms artışını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
Bulunduğumuz binada VDSL veya fiber bağlantısı yok ablamlarda bizimle aynı pakette interneti kullanıyor yaptığım testlerde ise.
(Testleri TurkNet İstanbul sunucusunu seçip yaptım biz izmirdeyiz)
Bizim internet: 27 ping, 16 Mbps indirme, 4 Mbps upload çıktı.
Ablamların internet: 17 ping, 12 Mbps indirme, 3,50 Mbps upload çıktı.
Bu doğru olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba. Ekte gösterdiğim koltuğa sahibim. Kasım ayında satın aldım ama son 1-2 gündür kendi kendine yavaşça aşağı iniyordu oturduğumda internette araştırdım bende nasıl çözülür diye. Adamlardan bir kaçı yok böyle olduysa patlıyor bunlar makata giriyor falan gibi şeyler yazmışlar. İnanasım gelmiyor ama bir kere aklımda girdi işte. Böyle bir şey olabilir mi? Cidden çıldırmak üzereyim çünkü olacak diye korkuyorum. :D Bu arada şu okla gösterdiğimgösterdiğim yerde bulunan 3 tane bardak gibi şeyi adını bilmiyorum yukarı kaldırdım sorun çözüldü. (tel no doğrulama yapmadığım için bu kategoride paylaşıyorum)
iPhone SE 2020 ve iPhone 11 arasında kaldım
Arkadaşlar iPhone se 2020 ve iphone 11 arasında kaldım. Benim için kamera hiç önemli değil se 2020'nin kamerası yeter artar bile bu yüzden kamera açısından iphone 11'in bana bir avantajı yok. Onun dışında çoğu donanımı aynı zaten ikisinin. Chipset, cpu, cpu frekansı, gpu gibi tüm donanımları aynı. Sizce 1 gb fazla ram ve daha büyük bir ekran için 7500tl verip 11 almak mı yoksa 5000' se 2020 almak mı?
PES 2021 Siyah Stadyum Sorunu
Merhaba arkadaşlar. PES2021'de ana lig modunda ajax ve schalke ile kariyer yaptığımda stadyumlarım siyah oluyor. Onun dışında gösteri maçında veya başka bir takım ile ana lig yaparken veltins arena ve johan cruyff arena'da siyah stad olmuyor. Nedeni ne olabilir? (merak edenler için oyun orijinal steamden oynuyorum ve sider patch var)
Two Points Hospital Türkçe Yama
Arkadaşlar two points hospital'ın steam içni türkçe yaması var mı acaba? Arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum hep linkler kırık. Elinde olan gönderebilirse çok sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.504 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun