Arkadaşlar merhaba. Ekte gösterdiğim koltuğa sahibim. Kasım ayında satın aldım ama son 1-2 gündür kendi kendine yavaşça aşağı iniyordu oturduğumda internette araştırdım bende nasıl çözülür diye. Adamlardan bir kaçı yok böyle olduysa patlıyor bunlar makata giriyor falan gibi şeyler yazmışlar. İnanasım gelmiyor ama bir kere aklımda girdi işte. Böyle bir şey olabilir mi? Cidden çıldırmak üzereyim çünkü olacak diye korkuyorum. :D Bu arada şu okla gösterdiğimgösterdiğim yerde bulunan 3 tane bardak gibi şeyi adını bilmiyorum yukarı kaldırdım sorun çözüldü. (tel no doğrulama yapmadığım için bu kategoride paylaşıyorum) ![]() |
Bu doğru olabilir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Te allahım ya. Hİçmi okulda Fizik matematik falanda görmediniz.
Senin oturdugun yerden ağırlıgın ile alttaki demir bir anda o plastigi parcalayıp delip makatına girmesi için senin 3-4 metreden falan atlayarak koltuga oturman lazım. Ve bunn olma ihtimalide yinede çok düşük. Daha fazla detay vermicem biraz düşün ne demek istedimi anlıcaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Temmuz 2021; 18:58:23 > -
Allahım ne günleri görücez daha.
-
Yeni Türkiye'ye hoş geldiniz.
-
geçen gene arkadaşlarla koltukta oturuyoz...
-
Doğru diyor arkadaş youtube da böyle bir video vardı canlı yayında adama kaçtı amortisör bulursam o videoyu ekleyecem
-
Boşver knk belki zevk alırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle şey olmaz, merak etme.
-
Çok korkuyorsan koltuğu ayak kısmından ayır, git bir mobilyacıdan sunta (mdf olursa daha garanti olur) kestir koltuğa göre, sonra o suntayı araya koyarak yeniden vidala. Tabi bu arada vidanın da uzununu alman gerekecek. Sonrasında rahat rahat otur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X