Okb den kurtulan varmı tekrarlamamak üzere?
Arkadaşlar merhaba bende 7 senedir okb var hayatım mahvoldu ne zaman ders çalışmaya başlasam bi sınava hazırlansam kafamdaki takıntılar yüzünden aklımı derse veremiyorum o kadar başarili bi ogrenciydimki eskiden ama takintilar yuzunden ünide 10 dersten kaldım okulu zar zor bitirdim sınavlarda aklımı sorulara veremiyorum 6 ay kppssye calistim denemelerde 90 falan yapiyodum son 1 hafta ne olduysa oldu takintilarim geri geldi ve sinavda kriz gecirdim kazanamadim ..E haliyle atanamadim 3 kez girdim 3 ündede hep takintilar biyerdeb vurdu beni ya sinava calisamadim ya sinavda kafami sorulara veremedim..Normalde boyle degilim ama işin içine sinavlar dersler girdimi basliyoruz..Tüm arkadaslarim atandi evlendi aile baskisi akrabalar kafayi yicem sinav fobisi oluştu bende ..Gitmedigim doktor psikolog yemedigim ilac yok piyasada..Ilaclar o kadar agir etkileri varki kafam saman oluyo hocaya bile gittim baya herkesin òvdüğü bi hocaydi bana 5 gün içmem için ayetli bi su hazirladi içince gecicek dedi yani şuan gećip gecmedigini anlamiyorum ki inanamiyorumda gececegine çünkü doktoru psikologu herkes bunla yasamaya aliscan gecmez diyo ..Ya ben napiyim şuan hayatim boyunca hicbir sinavi kazanamayacagimi dusunuyorum nasil atanicam bunca yillik okumami bu illet yuzunden cope atiyim napiyim her sinavda ayni olacak nasilsa eşek gibi çaliscam yine gelecekler herseyi mahvetcekler bu kafadayim bunlardan temelli kurtulacagima dair hicbir inancim yok artık intihar etmek üzereyim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.528 (Bu ay: 411)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sağlıklı Yaşam