ASUS Gt 502 kasa Fan Bağlantısı Sorunu
GT502 Plus kasa aldım bunun içerisinde 3 adet fan 1 tane egzoz fan takılı geldi.
Asus Ryujin III 360 sıvı soğutucu ile beraber bu fanları kullanmak istedim fakat CPU_FAN pinleri yetmediğini hissediyorum. Örneğin stock gelen fanların 3 pinli olan kablosu anakartın en altına kadar uzanmıyor en üstteki pinlerdede 2 tane boş yer var. (çünkü AOI_PUMP olana yani 3. pine sıvı soğutmanın CPU'dan gelen kablosunu bağladım) Bu şekilde bağlantı için RGB controller mi almalıyım.
İkinci seçenek olarak ASUS TUF GAMING TF120 ARGB (kendisinden kontrolcusu var diye biliyorum) alıp bağlantıyı daha rahat mı yaparım diye düşünüyorum.
Anakart Modeli: ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO
RTX 4090 Trio Aldım, Geri kalanı tavsiye eder misiniz
MSI RTX 4090 Trio modeli ekran kartı satın aldım, geri kalan parçaları tavsiye eder misiniz. En üst düzey performans alabileceğim parçalar istiyorum.
İşlemci olarak önceliğim intel i9 14900K veya KS
İkinci düşündüğüm işlemci: Amd Ryzen 9 7950x3D
İhtiyacım olan diğer öneriler;
- Ram (mhz, cl değerleriyle)
- SSD (yazma ve okuma hızı en iyi olan + kaliteli)
- Anakart (z790 düşünüyorum fakat çok fazla model var)
- Powersupply (Sizce herhangi bir 1000 Watt yeterli mi)
Intel'de ısınma sorunu olduğu için alternatif olarak amd düşünüyorum. Amacım performans olduğu için amd işlemci de daha düşük performans alırım diye endişe ediyorum bu yüzden kararsız kaldım.
//KİLİT
Kargo takiplerinizi kolaylaştıracak websitesi
Biraz reklam gibi olacak fakat asıl amaç kargolardaki şikayetlerin azalması ile ilgili. Benim gibi müşteri hizmetlerine ulaşamayıp deli olanlar için ufak bir öneri diyebilirim.
Örnek veriyorum trendyol şuanda çok fazla satışı var ve kargolarda inanılmaz yoğunluk var https://kargotakiptr.com/trendyol-kargo-takip bu sayfadan anlık trendyol siparişlerinizi takip edebiliyorsunuz.
Ve birde şikayetlerinizi hızlandıracak alan var https://kargotakiptr.com/kargo-sikayet tüm şikayetlerinizi yazabiliyorsunuz. Şikayetvar sitesi gibi
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 861 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware