BIOS Tuşuna bastıktan sonra siyah ekranda kalıyor.
Merhabalar Monster Tulpar T7 20.5 kullanıyorum bundan önce bilgisayarıma format atmak ya da ayar yapmak için BIOSu kullandım ama şu anda BIOSu açmak istediğimde siyah ekranda kalıyorum. Bilgisayar açılırken BIOS tuşuma basıyorum ve öylece siyah ekranda kalıyor yaptığım herhangi bir ayardan veya başka bir sebepten dolayı mı kaynaklanıyor bilmiyorum.
Turkcell fiber internet
Şu anda TürkTelekom kullanıyorum. Taahhütü haziran ayı gibi bitiyor.
Bu sabah Turkcell'den 2 kişi geldi, binaya fiber altyapı çekildiğini eğer ki geçiş yaparsak saat akşam 6 ila sabah 6 arasında 100 diğer geri kalan zamanlarda ise 25 mbps fiber internet vereceklerini söylediler.
600 tl kadar cayma bedelini ödüyorlarmış. İlk yıl 99 tl geri kalan 10 veya 12 ay tam emin değilim 109 tl fatura olduğunu söylediler. Türktelekom'da 35 mbps vdsl internete zaten 90 civarı fatura ödüyoruz o yüzden aklıma yatmadı değil ama 25 mbps fiber internetin, vdsl olarak 50den bile güçlü olduğunu vs söylediler bu konuda pek fikrim olmadığı için sizlere bir sormak istedim.
Zaten Türktelekom'da ne zaman birilerine ulaşmaya çalışsak sadece şarkılarını dinliyorduk, bu Turkcell olmasa bile TurkNet, Milleni gibi başka hizmetlere geçiş yapıcaktık.(diğer hizmetler 70-80 arası hız sağlıyor)
İnternette bir kaç yerde Turkcell'in fiber altyapısı var ise kaçırmayın gibi bir kaç yazı okudum. TurkNet veya Milleni düşünmemizin sebebi taahhüt olmamasıydı ama Turkcellde sanırım 2 yıl kadar bir taahhüt olacak. Bu konu hakkında fikri olan veya hali hazırda Turkcell kullananlar bilgi verebilir mi ?
(yani benim asıl merak ettiğim şey zaten ben 25-30 arası bi indirme 3-4 arası yükleme hızı alırken turkcelle geçmemem mantıksız olur söyledikleri kadarıyla ama gerçekten kullanan birisinden sundukları hizmeti verip veremediklerini öğrenmek istiyorum (10 mbps yükleme hızı sağlıyorlarmış))
Huawei modem vereceklerini söylediler faturanın içerisinde dahilmiş modem masrafı (99-109tl)
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 405 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook