Merhaba, A34 modelinde 3.5mm jak girişi olmadığı için 3.5mm - Type-C dönüştürücü aldım ve arabamın teybine taktım. Ancak, aramalarda sesim karşı tarafa iletilmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu konu benim için çok önemli. Bazı kişiler Bluetooth kullanmamı öneriyor, ancak Bluetooth'ta sesim karşı tarafa çok kötü gidiyor. Bunun nedeni, teybin mikrofonunu kullanması. Ancak, AUX bağlantısında ses telefonun mikrofonundan alındığı için sesim karşı tarafa net iletiliyor.Zaten ne diye telefondan 3.5mm'yi kaldırırsın ki SAMSUNG ?!?!?!
Yardımcı olabilir misiniz?
Devremülkten kurtulmak için ne yapmalıyım?
Merhaba 2015 yılında Ankara Ayaş da bulunan Naskon Sapphire'den kış dönemi devremülk aldık vekalet yoluyla tapuyu gönderdiler. Her yıl da sözleşmede var diye aidat istemektedirler 2019 yılında sözde dönem değişikliği yapıp yaz dönemine geçirdiler ve üstüne fiyat farkı aldılar tapu için tekrar vekalet istediler tekrar vekalet gönderdik vekaleti göndermemin üzerinden 2 yılı geçmesine rağmen daha devredemedik diyerek tapuyu gönderemediklerini söylüyorlar..2021de kiralama ve satış departmanının açıldığını söylediler ve hangisini yapmak istediğimizi sordular annemde daha öncesinde satışa girmek istiyorum demişti ve kontrol ettiler satış için sıradasınız dediler ancak bırakın satışı daha yapılan dönem değişikliğine ait 2. tapu gelmedi fiyat farkını ödediğimiz halde.Arayıp sorduğumuzda sürekli bizi geçiştirmekteler ne kiralama nede satış hiçbir şekilde faydalanamıyoruz sadece bizi strese sokuyor.Ben buradan tamamen kurtulmak için ne yapabilirim??
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 206 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic