Şimdi Ara

A34 AUX dönüştürücü type c kablo ile bağlamada aramalarda ses karşı tarafa gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, A34 modelinde 3.5mm jak girişi olmadığı için 3.5mm - Type-C dönüştürücü aldım ve arabamın teybine taktım. Ancak, aramalarda sesim karşı tarafa iletilmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu konu benim için çok önemli. Bazı kişiler Bluetooth kullanmamı öneriyor, ancak Bluetooth'ta sesim karşı tarafa çok kötü gidiyor. Bunun nedeni, teybin mikrofonunu kullanması. Ancak, AUX bağlantısında ses telefonun mikrofonundan alındığı için sesim karşı tarafa net iletiliyor.Zaten ne diye telefondan 3.5mm'yi kaldırırsın ki SAMSUNG ?!?!?!

Yardımcı olabilir misiniz?

• Dönüştürücülü taktığınız için telefonunuz teyibi mikrofon sanıyor ve sesi oradan alıyor fakat teyipte mikrofon olmadığından dolayı evet karşı tarafa ses gitmiyor. Çünkü telefona takılan birçok aygıt mikrofonlu olur. Aynı şekilde bir hoparlörde taksanız ses alamazsınız.

Google play üzerinden ses alma aygıtını manuel olarak değiştirebileceğiniz bir uygulama arayabilirsiniz. Android'de ses girişini manuel olarak değiştirebilmek için bazı üçüncü parti uygulamalar mevcuttur. Windowsta mikrofon değiştirdiğinizi varsayar gibi çalışacak bir uygulama.

Aygıt taktığınızda mikrofonunuzu default (telefon mikrofonu) olarak ayarlayabilirsiniz.

Telefonunuzun mikrofonu, dönüştürücü nedeniyle teybe yönlendiriliyorsa, sesin karşıya gitmemesi normaldir. Ses aygıtını değiştirebileceğiniz bir uygulama aramak bu durumu çözebilir, ya da Bluetooth ile ses iletimi daha sorunsuz bir çözüm olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.