2. El Araçta özel plaka alımı ve değişimi
Merhaba, güncel de nasıl oluyor acaba şuanda
2. el bir araç alacağım araç 35 plaka noter de değiştirmek istiyorum diyip özel plaka yine 35 plaka alabilir miyim ?
Plakayı özel plaka olarak aldım, 1 sene sonra yeni alacağım araca bu plakayı takabilir miyim ?
güncel de bilgisi olan yazabilir mi
teşekkürler
Buat'tan sadece usb şarj prizi oluşturma
Merhabalar,
Evime güvenlik kamerası takmak istiyorum elimde Xiaomi MiJia Home 360° 1080P IP Güvenlik Kamerası mevcut, usb den güç alıyor 5V 2A gerekli
Tavana monte etmeyi planlıyorum ama yakında bir priz yok, lambaya ait bir buat var, en yakın olarak buraya, sadece 2 adet usb girişi olan priz monte etmek istiyorum ( https://www.hepsiburada.com/viko-karre-usb-sarj-prizi-5v-2a-beyaz-pm-HB00000KT8RY )
Evdeki elektrik kabloları konusunda aktif bir bilgim yok ama her türlü bağlama onarım işini yapabilirim, internetten de araştırdığım kadarıyla lamba buatlarında topraklama olmadığından priz takılması önerilmiyor ama sadece usb girişi olarak kullanıcağımdan 5V 2A olarak, lamba buatından kablo çekip bu şekilde bir oluşturmam ip kamera kullanımımda bana bir problem yaratır mı ? fazla/eksik akım tehlikesi olur mu cihazı tehlikeye sokar mı ?
lamba buatının fotoğraflarını çektim buraya ekliyorum,( mavi kapaklar alta 3'er olarak kahverengi/siyah ve mavi/siyah kablolar toplanmış, arkada en sağda 2 tane beyaz olarak gözüken kablo bunlarla birleşmiyor, üstlerini temizleyince siyah olduklarını gördüm )
bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.393 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri