Merhaba dostlar, Arch Linux yüklü laptopım ile herkese açık, bağlandığımda tarayıcıda bir login ekranına atan ağlara nasıl bağlanabilirim? Arch kullanırken kütüphanenin ağına bağlanamadığım için laptopa Windows kurmak zorunda kaldım fakat Arch kullanmaya devam etmek istiyorum, bu tür ağlara Arch Linux'ta nasıl bağlanabilirim?
Valorant Oyuna Geç Giriyor!
Merhabalar, sistemim güçlü değil fakat diğer oyunlarda böyle bir şey olmamasına rağmen valorantta oyun bulunuyor ama oyuna girmesi çok uzun sürüyor özellikle ölüm maçı girmek istediğimde ben oyun girene kadar maç neredeyse bitmiş oluyor driverları güncelledim youtubedaki videoları izledim dediklerini yaptım düzelmedi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi forumlar dostlar, biliyorsunuz yada bilmiyorsunuz yks 2024'e bir aydan az zaman kaldı bende bu yılı verimli geçiremedim mezuna kalacağım fakat dershane fiyatları uçmuş durumda ve kendi başıma daha iyi çalışacağımı düşünüyorum, online yks hazırlık hizmetlerine bakıyordum eba akademik'in raunt ile aynı olduğunu fark ettim mezun senemde eba akamedik kullanmak istiyorum neyse işin özü şuan ebaya girebiliyorum fakat mezun olunca girebilecek miyim şüpheli, mezunlar ebaya girebiliyor mu giremiyorsa girmenin bir yolu var mı bilenler yazarsa çok sevinirim.
Altyapımı sorguladığımda (turknet, millenicom, netspeed vb. sitelerde) maximum alabildiğim eskiden hız 73mbps'di. Şimdi farlı zamanlarda sorguladığımda bazen 73mbps bazen 21mbps gösteriyor. Bunun nedeni nedir?
Realme 6 Telefonda Wifi Bağlantı Sorunu
Mikrofon sesi sadece soldan geliyor
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.648 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware