Windows 10 Tanı Hizmeti İlkesinin Güç Kullanımı
Merhaba, bilgisayarı bu sabah açtığımda sebepsiz yere yüksek bir fan sesi duydum ve görev yöneticisini açtım en çok güç kullanımına sahip öğe Tanı Hizmeti İlkesi idi, ayrıca gizli simgeler de işlemci ve ekran kartı simgeleri gözükmüyor bununla bir ilgisi var mı sizce? Tanı Hizmeti İlkesini devre dışı bıraksam bilgisayara bir şey olur mu? İnternetten biraz araştırdım bazıları gereksiz diyor bazıları gerekli sakın devre dışı bırakmayın diyor, ikilemde kaldım lütfen bana yardım edin.
Windows 10 Otonom Şifreleme Nasıl Kaldırılır?
Masaüstüne yeni bir dosya koyduğumda, dosya otomatik kendini şifreliyor ve dosyaya sağ tıklayıp özelliklere tıklıyorum oradan gelişmiş oradanda veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldırıyorum kendini şifrelemeyi kaldırıyor, bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olur musunuz? Masaüstüne ne koysam kendini şifreliyor.
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
Böyle yapınca dosya şifreleme kalkıyor, bu olayı nasıl çözebilirm lütfen yardım edin.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 587 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım