Şimdi Ara

Windows 10 Otonom Şifreleme Nasıl Kaldırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstüne yeni bir dosya koyduğumda, dosya otomatik kendini şifreliyor ve dosyaya sağ tıklayıp özelliklere tıklıyorum oradan gelişmiş oradanda veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldırıyorum kendini şifrelemeyi kaldırıyor, bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olur musunuz? Masaüstüne ne koysam kendini şifreliyor.

------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------

Böyle yapınca dosya şifreleme kalkıyor, bu olayı nasıl çözebilirm lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capim93301 -- 13 Mart 2021; 15:43:48 >

• yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıkla > genel> gelişmiş veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: potti34

yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıkla > genel> gelişmiş veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldır.

Bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek? @potti34

• Yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıklayıp Dosya Sahipliğini "kişisel" Yap

• quote:

Orijinalden alıntı: potti34

Yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıklayıp Dosya Sahipliğini "kişisel" Yap

Dediğini yaptım ekran siyah oldu bilgisiyarı açıp kapattım düzeldi, artık o otonom şifreleme gelmiyor Allah senden razı olsun biladerim Allah ne muradın varsa versin kardeşim eyvallah yardımın için teşekkür ederim. @potti34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capim93301 -- 13 Mart 2021; 16:17:32 >
  • capim93301 C kullanıcısına yanıt

eyvallah ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.