Masaüstüne yeni bir dosya koyduğumda, dosya otomatik kendini şifreliyor ve dosyaya sağ tıklayıp özelliklere tıklıyorum oradan gelişmiş oradanda veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldırıyorum kendini şifrelemeyi kaldırıyor, bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olur musunuz? Masaüstüne ne koysam kendini şifreliyor.
------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------ Böyle yapınca dosya şifreleme kalkıyor, bu olayı nasıl çözebilirm lütfen yardım edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capim93301 -- 13 Mart 2021; 15:43:48 > |
Windows 10 Otonom Şifreleme Nasıl Kaldırılır?
-
-
yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıkla > genel> gelişmiş veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: potti34yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıkla > genel> gelişmiş veriyi korumak için içeriği şifrele tikini kaldır.
Bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek? @potti34
-
Yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıklayıp Dosya Sahipliğini "kişisel" Yap
-
quote:
Orijinalden alıntı: potti34Yerel Disk (C:) Aygıtı> Kullanıcılar>(Kullanıcı İsminiz)> Masaüstüne Sağ Tıklayıp Dosya Sahipliğini "kişisel" Yap
Dediğini yaptım ekran siyah oldu bilgisiyarı açıp kapattım düzeldi, artık o otonom şifreleme gelmiyor Allah senden razı olsun biladerim Allah ne muradın varsa versin kardeşim eyvallah yardımın için teşekkür ederim. @potti34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capim93301 -- 13 Mart 2021; 16:17:32 > -
eyvallah ...
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- internet hızlandırıcı
- komut istemi
- windows ekran görüntüsü alma
- oem açılımı
- bilgisayardan ses gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X