SAÇ SORUNU
öncelikle merhaba ben Anıl 16 yaşındayım sorun saçımda evde babam tıraş yapıyor 2 yıldır berbere yollamıyor onun hatası galiba alnımın üstünde v şeklinde saç oluştu çok kötü görünüyor dışardan belli oluyor ve bende galiba hata yaparak oraya jilet vurdum ve daha çok saç cıktı napmam lazım eski haline nasıl söndürürüm jiletle iyi olur sanmıştım bu arada çıkan saçla benim saçlar eşit değil
SAĞ SOL KOS DENGESİZLİĞİ FİTNESS
Öncelikle merhaba ben Anıl 16 yaşındayım 1.5 yıldır fitness yapıyorum 3 ay salonda yaptım okul sınavları olduğu için şuan gidemiyorum. Kalanını evde çalışıyorum dumbellarım barfiks çubugum falan var bu arada solağım her şeyde solumu kullanırım fakat sağ biceps ve tricepsim sola göre daha kalın biceps sıktıgımda sağ çok belirginken sol fazla belli olmuyor ve hep sağ kolum daha önceden yoruluyor bu sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz teşekkürler
kaslıyım güçlüyüm ama güreşte yeniliyorum
15 yaşındayım fitnessla ugrasıyorum 10 ay kadar oldu dışarıdan bakıldıgındada belli olacak kadar geliştim fakat spor yapmayan zayıf birisiyle güreştigimde yeniliyorum güreşte güç önemli güçlüyüm ama yeniliyorum nedendir yardımcı olurmusunuz ?
AŞIRI AKTİF MESANE YARDIM LÜTFEN
15 yaşındayım 4 aydır bu sorunlayım ilk zamanlar durmadan çıkardım doktora gittiğimde ultrason idrar kültürüne bakıldı temiz çıktı sonra voiding sistoporifi çekimi istediler çok acılıydı o an ve idrar yaparkende çok acılıydı 2 gün her neyse bunun sonucunda temiz çıkmıştı her şey temiz çıkmıştı sonuç olarak bu teşhişi koydular üropan verdiler etki etti ama hala geçmedi 2 aydır kullanıyorum geçen gün içmeyi unuttum her gün içiyorum daha kötü oldum düzelir inş ama sonuç olarak iyileşemedim napmamız lazım idrar kaçırmam yanmam agrım yok tuvalet isteği bazen artıyor akşamları tuvalete çıktıktan sonrası idrara çıkmamış gibi oluyo uyuyamıyorum tedavisi nedir yardımcı olur musunuz
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.239 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Erkek Kişisel Bakım