Psu değiştim ekran gelmiyor
Arkadaşlar Hepsiburada'dan Param Güvende ile 2. El bir PSU aldim ve dun geldi. Gelince eski Power'i cikarttim ve yenisini taktim. Taktıktan sonra bilgisayari calistirdim ve ekran gelmedi. Birkac kere tekrar calistirdim ama yine gelmedi. Yeni PSU'yu çıkarttım ve eskisini geri taktım fakat ekran yine gelmedi. Ben de ekran kartını çıkartıp kabloyu anakarta takarak çalışıtırdım bu sefer ekran geldi. Ardından yeni PSU'yu tekrar taktım ve aynı şekilde çalıştırdım, bu sefer onda da ekran geldi. En sonda ekran kartını tekrar taktım ve birkac kere daha denedikten sonra yeni PSU'da ekran geldi ve dun gece sıkıntısız bilgisayarı kullandım. Bugün yeni PSU takiliyken tekrar bilgisayari calistirdim ve 4 5 saat kullandıktan sonra ekran gitti. Ekran kartını söktüğümde ekran geliyor ama ekran kartını takınca ekran gidiyor. Bu sorun yeni PSU'yu taktıktan sonra olmaya başladı. Daha Sahibinden'de ürünü onaylamadım ama sorunun onda olduğunu pek düşünmüyorum çünkü aynı şey eski PSU'da da oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bios pilini çıkarttım ve taktım bilgisayar açıldı. Sorun anakartta mı acaba?
msi b450 gaming plus anakarta ssd önerisi
msi b450 gaming plus anakartına 256gb lik bir ssd almak istiyorum. Bilgisayarı yeni topladım ve fazla bütçem kalmadı.
bu ssd anakarta uyumlu olur mu ve nasıl ssd alınır mı? Siz de 500 600tl civarına iyi ssd biliyorsanız önerebilir misiniz
Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum
İyi günler
Anakart: Asus H110M-K
İşlemci: İ3 7100
Ekran kartı: Asus 1050 expedition 2gb
Ram: corsair 8gb 2133mhz
Power: 500w frisby
Arkadaşlar bilgisayar iyice yavaşladı ve oyunları açmamaya başladı. Benim beklentim öyle çok değil orta seviye bir şey olsun ve oyunları oynayabileyim yeter, o yüzden düşük bütçeli ve 2. el parçalar düşünüyorum. Toplamda 6 bin tl civarına bitirmek istiyorum çünkü bu bilgisayar beni 1 1.5 yıl daha götürse yeter ondan sonra yenisini alacağım. Bilgisayar işinden de çok anlamam o yüzden buraya yazıyorum.
Kafamda anakartı sabit tutup i5 9400f gibi bir işlemci, 2. eli 3k civarında olan 1060,1660,1070,rx 580 ekran kartı (artık hangisi denk gelirse), bir de 8gb 2133mhz ram daha ekleyip 240 gb ssd almak var. Bu parçalar uyumlu olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız ya da siz parça önerirseniz sevinirim.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 175 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware