Şimdi Ara

Psu değiştim ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada'dan Param Güvende ile 2. El bir PSU aldim ve dun geldi. Gelince eski Power'i cikarttim ve yenisini taktim. Taktıktan sonra bilgisayari calistirdim ve ekran gelmedi. Birkac kere tekrar calistirdim ama yine gelmedi. Yeni PSU'yu çıkarttım ve eskisini geri taktım fakat ekran yine gelmedi. Ben de ekran kartını çıkartıp kabloyu anakarta takarak çalışıtırdım bu sefer ekran geldi. Ardından yeni PSU'yu tekrar taktım ve aynı şekilde çalıştırdım, bu sefer onda da ekran geldi. En sonda ekran kartını tekrar taktım ve birkac kere daha denedikten sonra yeni PSU'da ekran geldi ve dun gece sıkıntısız bilgisayarı kullandım. Bugün yeni PSU takiliyken tekrar bilgisayari calistirdim ve 4 5 saat kullandıktan sonra ekran gitti. Ekran kartını söktüğümde ekran geliyor ama ekran kartını takınca ekran gidiyor. Bu sorun yeni PSU'yu taktıktan sonra olmaya başladı. Daha Sahibinden'de ürünü onaylamadım ama sorunun onda olduğunu pek düşünmüyorum çünkü aynı şey eski PSU'da da oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bios pilini çıkarttım ve taktım bilgisayar açıldı. Sorun anakartta mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.