Tıp Okurken Concerta Kullanan Var mı?
Tıp okuyup aynı zamanda Dehb Teşhisi alan ve bu ilaçla ilgili tecrübelerini anlatmak isteyenleri dinlemek isterim.
Tıp Fakültesinde Okuyup Dikkat İlacı Kullanan Var mı?
Merhabalar tecrübelerinizi merak ediyorum.
Bilgisayar Termal Macunu değişirken Birşey oldu
Bilgisayarımın işlemcisinin termal macunu değişmek için ve bilgisayarı temizlemek için ekran kartını ve işlemciyi söktüm temizledikten sonra hepsini geri takıp macunu sürdüm ama herşeyi taktıktan sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda bilgisayar çok farklı tepkiler veriyor açılmaya çalışıyor açılmadan kapanıyor bazen hiç açılmıyor fanlar dönüp sonra duruyor bir kere açılınca bios geldi sata kablosunun yerini değiştirdim sonra bilgisayar normal açıldı ama kendi kendine tekrar kapanıyor. Hareket ettirince de kapanıyor. Sorunsuz bir şekilde açıldığı da oldu ama böyle neden oldu sizce? Yardim edebilir misinizsanki temassizlik var gibi tepkiler veriyor ara sıra normal açıldığına göre herhangi bir parça hasar görmemiştir değil mi? Masaüstü bilgisayar bu arada işlemci vidalarını çok sıkmakla veya az sıkmakla alakası var mıdır birde?
ARORA VESTA 50 HAKKINDA
ARORA VESTA 50 HAKKINDA
Merhaba ben bir motor almak istiyorum. Elimdeki birikmişim ve alacağım borç ile toplamda ancak 50 cclik motorlara gücüm yetiyor. Bulunduğum yerdeki motorcuları dolaştım ve Arora Vesta 50 diye bir motorla karşılaştım. Satıcılarının dediğine göre bu motor evrak üzerinde 50 cc olmasına rağmen fabrika çıkışı olarak 125 cc imiş. Ben ne yapıp edip bu motoru 32 bin tlye almak istiyorum. Sizce fiyatına değer mi ? Ayrıca yazdığım bu olay gerçek mi? Gerçekten bu motor 125 çıkışlı olabilir mi? Veya bunların yanında bana bu fiyat bandında motor önerebilir misiniz? 2 kişi bineceğimiz için 125 cc ve güçlü olması beni cezbetti. Bu arada ben öğrenciyim sadece b ehliyetim var dolayısı ile ona göre bir motor almalıyım. Şimdiden çok teşekkürler.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.517 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic