Şimdi Ara

Hero Dash 125 Uzun Yol Gezisi Fikri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bende 2023 model 800 kmde Hero Dash 125 motosiklet var. Bununla yazın yaklaşık 2000-3000 km arası bir yola çıkmak istiyorum. Fakat bu yol tek seferde olmayacak. Günlük 200-300 km arası yol yapmayı düşünüyorum. Yaklasik 50-100 km mesafede de motoru ve kendimi 20-30 dk dinlendirmeyi düşünüyorum. Tekerler anlas mb80 olacak. Allah'ın izniyle. Arkaya 45lt kutu gibi olan çantalardan koyacağım siperlik camı alacağım. Acil durumlar için lastik tamir köpüğü, pompa falan alacağım. Kısaca bu kadar daha evvel dash 125le veya benzeri motorla uzun yol yapmış abilerimden ve arkadaşlarımdan tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkaya koyacağın kutu büyük ve muhtemelen baya ağır olacak. Dikkat et saseyi egebilir yada yolda giderken yamulup kırılıp düşebilir. Onun yerine artcisiz tek gideceksen arka koltuğa sırt çantası koyup kalın sepet ipleri ile sabitleyebilirsin. 70-80 km de bir dinlenmeye çalış. Sele altında yedek 1 litre benzinin olsun. Bakım km yakınsa bakım yaptırıp öyle çık. Ben 3 sene önce forza ile 600 km yapmıştım. Kicim çürümüştu yolda yani motorla uzun yol iyi güzel ama çok çok yorucu. Hele bu mevsimlerde hiç çıkma Mayıs Haziran gelsin en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.