Sadece photoshop CS4 gibi uygulamaları kullanmak için küçük ve güvenli bir bilgisayar kasasına ihtiyacım var.
Klavye dışında herşeye sahibim) bir tek bu raspberry olayını anlamadım. Bir arkadaşımdan duymuştum. psx emulatörü kaldırabilecek kadar güçlüymüş.
İkinci el ürünlerle aram hiç iyi değil. Ve koskoca bilgisayar alıp sadece bu amaçlar için kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor. Yeni yıl indirimlerinden de pek beklentim yok)
Şimdiye kadar bir sürü konu açtım hiçbirine cevap vermediniz)) bari buna cevap verin) 😂 cevabın doğru olması artık umrumda değil. tek istediğim cevap verin yav) benden başka kimse yokmu bu sitede?
100 tl lik android uyumlu oyun kolu önerisi
En fazla 100 tlye alınabilecek en iyi oyun kolu hangisidir? Ne kadar dayanıklı olduğu önemli değil ve illa bluetooth bağlantılı olması gerekmiyor çünkü bende otg kablosu var)
Trendyol ve n11.com dışında hiçbir yerden sipariş veremem. Bana göre temiz olması dayanıklı olmasından daha önemlidir. Bilirsiniz bu coronalı günlerde ikinci el ürün almak zor iş
Güvendiğiniz bir link varsa daha iyi olurdu)
Virüslü apk dosyasını açtım / tanımadığım numaralara mesaj gönderiyor
Redmi note 8 kullanıyorum ve telefonumda daha önce görmediğim bir virüs türü var
Fabrika ayarlarını sıfırlamamı tavsiye ediyorlar ama ben bunun pekte yararlı olacağını düşünmüyorum
ya virüs sistemin köküne bulaşmışsa?
Androidle çok fazla ilgilenmem ama bildiğim kadarıyla bilgisayara virüs kaçtığı zaman orjinal windows cdsini alıp bilgisayarı sıfırdan temizlerler
Peki android için ne tavsiye edilir?
Androidin herhangi bir sürümünü resmi sitesinden falan bulmak mümkün mü?
Yıllardır bu soruyu düşünüyorum
Evimde bilgisayarım yok. Sadece telefonla bu sorunu çözebilirmiyim?
bana yadım edin / instagram mail sorunu
mai̇l'i̇mi̇ deği̇şti̇rdi̇m ama bu i̇nsagram mal gi̇bi̇ eski̇ mai̇l adresi̇mden yanıt almaya çalışıyor
eski̇ mai̇l adresi̇me de bi̇ldi̇ri̇m gelmi̇yorki̇ yanıt vereyi̇m
bu sabah çok si̇ni̇rli̇ uyandım. daha yüzümü bi̇le yıkamadım
bazı si̇telerden aldığım bi̇ldi̇ri̇mler beni̇m i̇çi̇n önemli̇
bazıları da çok gereksi̇z ve çok fazla gereksi̇z bi̇ldi̇ri̇mler geli̇yor
sadece önemli̇ olan si̇telerden bi̇ldi̇ri̇m almak i̇sti̇yorum
pekte önemli̇ olmayan si̇teler bazen i̇şi̇me yarıyor ve bu yüzden hesaplarımı si̇lmek i̇stemi̇yorum
gmai̇l uygulamasının böyle bi̇r özelli̇ği̇ varmı? i̇stemedi̇ği̇mi̇z bi̇ldi̇ri̇mleri̇ sessi̇ze almak
Kullanmış olduğum android tv uygulamaları yüklemiyor
Bu sorunun kullanmış olduğum android sürümüyle alakalı olduğunu düşünüyorum ama ne zaman bir şey indirmek istesem bu hatayı alıyorum
Türkçesi Sunucuyla bağlantı kurmak için lütfen uygulamalarımı açın.
Demekmiş
Ama daha önce indirdiğim uygulamaları indirebiliyorum
Kullandığım tv riffel
Almanyada satılıyor ve bu tv hakkında internetde bir tane bile kaynak yok. İlk kaynağıda ben açmış oldum))
Yanlışlıkla android.provider.document.documents klasörünü sildim
Klasörün ismini yanlış yazdığımı biliyorum. İsmi çok uzundu bende bildiğim gibi yazdım. Eminim ki Bu klasörü aranızda bilen vardır, üzerinde download iconu var ve android'in içindeki data klasöründe bulunuyor
Ben o klasörü yanlışlıkla sildim ama silmiş olduğum klasör tekrar geri geldi. Genede süpheleniyorum
Acaba telefonum hatalı çalışır mı?
Telefonumun modeli redmi 8a
İngilizce kaynaklardan anladığım kadarıyla bu klasörün veri güvenliğine falan faydası varmış
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.158 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar