Klasörün ismini yanlış yazdığımı biliyorum. İsmi çok uzundu bende bildiğim gibi yazdım. Eminim ki Bu klasörü aranızda bilen vardır, üzerinde download iconu var ve android'in içindeki data klasöründe bulunuyor Ben o klasörü yanlışlıkla sildim ama silmiş olduğum klasör tekrar geri geldi. Genede süpheleniyorum Acaba telefonum hatalı çalışır mı? Telefonumun modeli redmi 8a İngilizce kaynaklardan anladığım kadarıyla bu klasörün veri güvenliğine falan faydası varmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlışlıkla android.provider.document.documents klasörünü sildim
-
-
indirilenlerimi diyorsun acaba? ona göre apkmirror da buluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu klasör hakkında anladıklarımı yazmaya çalışacağım
İnstagrama yüklediğimiz profil resimleri bu klasörün derinliklerinde bulunur. Biz profil fotosunu galeriden silsek bile genede o fotograf bir yerlerde karşımıza çıkar ama görüntüleyemez çünkü fotograf ya hasarlı ya da silinmiş. Anladığıma göre android 10'dan sonra bu klasöre girmek imkansızmış
ordaki dosya veya dosyalar silinse bile telefonu aç kapayınca geri gelmesi lazım
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim ama ben sadece bu klasör hakkında bilgi almak istiyorum. Klasörün geri geldiğini zaten yazmıştım. Hani windowsta bir klasör sildiğimizde bilgisayarda sorunlar oluşur ya? İşte bende onu merak ediyorum. Aslında bu konuyu işletim sistemi bölümünde açmam gerekirdi, bu sitede yeni olduğum için henüz alışamadım. Ben eski shiftdelete üyesiyim orada yazdığım sorulara 1 hafta içinde cevap bulabiliyorlar)
android/data kasör yolunda telefonun çalışmasını etkileyecek programlar yok sadace dışardan yüklenen uygulamaların yedekleme verileri yani burayı komple silsen de birşey olmaz burada senin yüklediğin uygulamaların geçici veya kalıcı verileri var en fazla uygulama hata verir yanı korkmana gerek yok sistemde sıkıntı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X