Hyperx Cloud Core Kulaklığımın Mikrofonu Çalışmıyor.
Yaklaşık 1 yıl önce Vatan PC Ankara şubesinden HyperX Cloud Core model kulaklık almıştım. Kulaklık bu sabaha kadar sorunsuz çalıştı. Ancak bu sabah kulaklığım mikrofonu çalışmamaya başladı. Ne yaparsam yapayım çalışmıyor şuanda da. Garantisi hala duruyor ve heryerden gerek vatan pcye gerek hyperx e ulaşmaya çalışıyorum. Kulaklıkda sorun yok fakat ayarlarda mikrofonu algılamıyor gözüküyor. Sorunun mikrofonda olup olmadığını test etmek için mikrofonu kulaklığa bağlayıp ses kaydı alıp sonrasında dinledim fakat orada da çalışmıyor. Mikrofonu bugune kadar bir kere bile düşürmüşlüğüm yok canım gibi bakarım kulaklık standı da var. Lütfen Vatan Bilgisayar yada HyperX firmalarının bana ulaşmasını gerekirse para iadesi yada ürün değişimi talep ediyorum. Teşekkürler.
Minecraft Build botu önerisi
Merhabalar uzun zamandır Minecraft oynuyorum ve arkadaşlarımla beraber oynadığımız bir server var. Serverda büyük bir ev yapmak istiyorum fakat hem evden 2 3 tane yapacağımdan çok yorucu ve gereksiz olacak. Bazen Doğukan Adal'ın ya da başka Minecraft YouTube kanallarının videolarında görüyorum kendi arka planda başka bir şeyle uğraşırken arkada bot onun yapacağı craftı yapıyor Minecraft'ta. Bunun nasıl yapılacağı ya da hangi botu kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen bana nasıl Minecraft'ta ben arkadan başka bir şeyle ilgilenirken benim karakterimle craft yapacak bir bot ismi söyler misiniz? Ayrıca nasıl kurulacağını bilmediğimden ve internettede bununla alakalı bir video olmadığından nasıl kurulacağınıda söylerseniz çok sevinirim. Lütfen güvenli bir Minecraft craft botu linki atın. Teşekkürler. (not: 1.16.5'de oynuyorum)
Opera GX reklam engelleyici Youtube'da çalışmıyor
Merhaba, Yaklaşık 2 aydır Opera GX kullanıyorum. Adblocker'ı her zaman çok iyi çalışıyordu sadece bazen video başlarında beyaz ekranın üzerine reklamı geç butonu oluyordu fakat bunların dışında bir sorun yoktu. Bu sabah Opera'ya yeni güncelleme geldiğini gördüm ve güncelledim, Güncelledikten sonra adblocker ayarlarda açık olmasına rağmen sanırım sadece YouTube'da reklam çıkıyor. İnternetten çözüm aradım fakat bir çözüm bulamadım, Opera'nın kendi mailiyle iletişime geçtim ancak yardım daha fazla bilgi vermelisiniz gibi bir yanıt verdiler her şeyi atmama rağmen. Dediğim gibi Opera GX'in Adblocker'ı YouTube'da çalışmıyor ve ne kadar silip yüklesemde tam silemediğimden midir bilmiyorum her açışımda Opera tamamen silinmemiyor sanırım çünkü hem WhatsApp Web'im hala açık oluyor hem de özelleştirmelerim duruyor. Bu addblocker problemini nasıl çözebileceğimi söylerseniz ya da Opera GX'i nasıl tamamen silip yükleyebileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Foruma yeni katıldığımdan yanlış başlık seçmiş olabilirim eğer öylese şimdiden özür dilerim. Teşekkürler
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 651 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu