Merhaba, Yaklaşık 2 aydır Opera GX kullanıyorum. Adblocker'ı her zaman çok iyi çalışıyordu sadece bazen video başlarında beyaz ekranın üzerine reklamı geç butonu oluyordu fakat bunların dışında bir sorun yoktu. Bu sabah Opera'ya yeni güncelleme geldiğini gördüm ve güncelledim, Güncelledikten sonra adblocker ayarlarda açık olmasına rağmen sanırım sadece YouTube'da reklam çıkıyor. İnternetten çözüm aradım fakat bir çözüm bulamadım, Opera'nın kendi mailiyle iletişime geçtim ancak yardım daha fazla bilgi vermelisiniz gibi bir yanıt verdiler her şeyi atmama rağmen. Dediğim gibi Opera GX'in Adblocker'ı YouTube'da çalışmıyor ve ne kadar silip yüklesemde tam silemediğimden midir bilmiyorum her açışımda Opera tamamen silinmemiyor sanırım çünkü hem WhatsApp Web'im hala açık oluyor hem de özelleştirmelerim duruyor. Bu addblocker problemini nasıl çözebileceğimi söylerseniz ya da Opera GX'i nasıl tamamen silip yükleyebileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Foruma yeni katıldığımdan yanlış başlık seçmiş olabilirim eğer öylese şimdiden özür dilerim. Teşekkürler |
Bildirim