Şimdi Ara

YouTube Music web sürümüne yeni özellik ekledi: İşte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube Music web sürümüne yeni özellik ekledi: İşte detaylar
    YouTube Music, kullanıcıların müzik sıralarını mobil cihazlarından senkronize etmelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği web uygulamasında duyurdu. Bu güncelleme ile web istemcisindeki kuyruk artık sekme kapatılıp yeniden başlatıldığında da varlığını sürdürüyor ve ayrıca telefonunuzdaki kuyruğu da yükleyebiliyorsunuz.

Web'de yapılan değişiklikler telefon uygulamasına yansıtılmıyor

Özellik ilk olarak mayıs ayında test edilmiş ancak birkaç haftalık testin ardından geçici olarak geri çekilmişti. Yeni özellik, tam oynatma konumunu olmasa da son çalınan şarkıyı hatırlayarak kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Ayrıca yeniden başlatıldığında kuyruğu geri çağırarak kullanıcıların müziklerine kaldıkları yerden hızla devam etmelerine olanak sağlıyor.

Ayrıca Bkz.YouTube Music, artık Android'de animasyonlu bir açılış ekranına sahip

Bu, özellikle gün boyunca telefon ve bilgisayar arasında geçiş yapanlar için oldukça kullanışlı olabilir. Güncellenen YouTube Music web uygulaması artık kullanıcıların mobil cihazlarında ne dinlediğini, hatta sırada bekleyen şarkıları bile tanıyor. Web kuyruğu, kullanıcının mobil cihazındaki en son kuyrukla değiştiriliyor ancak bu senkronizasyon tek yönlü olacak.

Web üzerinden yapılan değişiklikler telefon uygulamasına yansımayacak. YouTube Music, işlevsel iyileştirmelerin yanı sıra görsel öğelerini de güncelledi. Web istemcisindeki ilerleme çubuğu artık düz kırmızı yerine sona doğru pembemsi bir renk tonuna dönüşecek. Son günlerde kademeli olarak kullanıcılara sunulan kuyruk senkronizasyon özelliği henüz yaygın olarak kullanılamıyor olabilir.

YouTube Music web sürümüne yeni özellik ekledi: İşte detaylar

Kaynak:https://9to5google.com/2024/09/22/youtube-music-web-queue/#:~:text=The%20queue%20on%20the%20YouTube,to%20load%20your%20phone's%20queue

• Vay be yüzyılın icadı resmen, olsun olsun üzerine çalışırlar web arayüzünden yaptığımız değişiklikler elbet bir gün telefona yansır.

Ayrıca eklemiş olayım, sabah 8 gibi iş yerinde arkaplanda açtığımız müzik listesi 17:30'a kadar açık kalıyor ve bu web arayüzü 3-4 gb ram tüketimine varıyor. Çok enteresan bir olay, aktif 4 sekme kullanıyoruz mesela 3 sekmede satış uygulaması açık, ayrıca 1 sekme google sheets açık aynı iş saatlerinde. Gün içinde yine ayrı bir browser üzerinde fatura kesmek için sekme açmamıza rağmen şu youtube music kadar total ram kullanımına ulaşamadık. Bir de utanmadan kitleniyor arayüzü. Youtube aile üyeliğinde boşta 1 kullanım hakkı var diye spotify'a hiç bulaşmadık ama şuna bi app bi şey yapsınlar koskoca şirket yani öğle arasında şirketin ceo'su bile yazar paketler windows/macos app'i ama anlayamadım gitti şu google'ı.

Hadi windows mac os falan geçtim ama şu mobil uygulamarındaki her seçtiğimiz şarkıyı şak diye her seferinde ekrana açması ayrı bir enteresan olay. Olm sal beni şarkı aça aça ilerleyecem bakacam ne varmış diye, habire şarkıyı aşağı almalar falan. Gittiler şarkı sözü senkron olayını apple müzik kırması bir şekilde o garip arayüze soktular hani tamam özenmişler dersin ama piyasada en çok kullanılan şu 2 müzik uygulamasının hangisi sürekli her seçilen şarkıyı ekrana açıyor ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 23 Eylül 2024; 20:33:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Mimari olarak böyle şeyleri yapmak gerçekten zorluyor. Ama yıllardır piyasada olan bir uygulama için bu kadar geç gelmesi utanılması gereken bir durum.

"Youtube music desktop"https://ytmdesktop.app/ uygulaması var hocam. Resmi olmasa da gayet iş görüyor, ram kullanımında fark yaratır mı onu bilmiyorum

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, chrome, edge, opera falan aklınıza gelebilecek tüm tarayıcılarda arama barında olan hani uygulama gibi ayrı bir ikonla bağımsız açılacak kısayol var o şekilde kullanıyorum (nasıl tarif edeceğimi şaşırdım, umarım anlatabilmişimdir). Bu önerideki aynı mantık çalışıyor denemiştim, resmi uygulama olmadan maalesef sanki tüm gün çalınan şarkıları ram'de depoluyor gibi.

İşyeri için eski 8gb ddr2, fx 6300, gtx 550ti bilgisayarımı kullanıyoruz, 8 gb ram yetmeyince müzik dinleyebilmek için 8x2 gb ddr2 ram aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 24 Eylül 2024; 11:45:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Anladım hocam bende tarayıcıda bir ara açmıştım bayağı işlevsiz ve hantal hakikaten 16 gb ram ile de gayet zorluyordu, var bir sebebi ama spotify uygulama olarak çok daha iyi sanırım, umarım çözersiniz

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt

spotify koylu isi en guzeli cassette deck playerlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 18:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.