SteelSeries Prime Plus alinir mi?
Arkadaslar merhaba, SteelSeries Prime almayi dusunuyordum fakat 1000TL'nin altindaki urunlerde saticilara guvenemedim. Prime Plus'i uygun fiyata Trendyol'un kendisinin sattigini gordum. Fakat onda da sensör problemleri, cinlama sesi vs. sorunlardan bahsediliyor. Kullanan var mi, problemli mi veya alinir mi?
Windows 10 Bluetooth bağlantı sorunu? (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaşlar merhaba, kablosuz kulakligimi Windows 10 masaüstü bilgisayarima baglamaya calistigimda asagidaki resimdeki hatayi aliyorum. Bir kac kere deniyorum, hata aynen devam ediyor ve daha sonrasinda oradan kayboluyor.
Kulaklik telefonuma sorunsuz bir sekilde baglanabiliyor.
Baska cihazlar masaüstü bilgisayarima sorunsuz sekilde bluetooth ile baglanabiliyor.
- Bluetooth cihazini silip tekrar guncel suruculeri yukledim
- Denetim Masasindan "Bluetooth cihaziyla ilgili sorunlari bul ve duzelt" yaptim
- Bluetooth ayarlarindan "Bluetooth cihazlarinin bu bilgisayari bulmasina izin ver" kismini actim
- Hizmetler kismindan "Bluetooth Destek Hizmeti"ni Otomatik'e cevirdim ve yeniden baslattim
Kisacasi internette bulabildigim herseyi yapmaya calistim ama sorunum cozulmedi. Yardimci olabilen cikarsa cok sevinirim.
Terletmeyen Oyuncu Koltuğu Önerisi?
Arkadaşlar merhaba, günün büyük bir bölümü bilgisayar başında geçiyor, haliyle rahat bir koltuk almayı düşünüyorum. Deri veya kumaş olması farketmez yeter ki terletmeyen, kol koyma yerleri yumuşak olan (sünger, kumaş vs.) bir oyuncu koltuğu önerir misiniz? Max. bütçe: 6000 TL
Ryzen 5 3600 için 16gb ram?
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 3600 ve MSI B450 Tomahawk Max için bir 2x8 bir ram kitine ihtiyacim var. Sistemime uyumlu olmasi ve tam performansli calismasi adina ne onerirsiniz?
Ekran kartı sürücüsü? ASUS RADEON DUAL RX 5700 XT EVO
Arkadaşlar merhaba,
Ekran kartım: ASUS RADEON DUAL RX 5700 XT EVO OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD
Ekran kartı güncelleme konusunda tereddütlerim var, çünkü bir kaç sene önce eski bilgisayarımdaki Nvidia ekran kartımı güncellediğimde FPS'de ciddi düşüşler yaşamıştım. Sanırım yeni güncellemelerle artık iyileştirme değil, aksine kartları kastırıp yeni ekran kartı almaya zorluyorlar.
Fakat, yeni sürücülerle birlikte AMD FidelityFX Teknolojisi'nin çıktığını duydum. FPS olarak iyileştirmeler oluyormuş. Rx 5700XT kullanıp yeni güncelleştirmeleri yapan ve memnun olan var mı? Varsa, hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?
Turkcell VoLTE ve VoWifi?
Arkadaşlar merhaba, Turkcell Faturalı Hat ve Xiaomi Mi 9T telefon kullanıyorum. Evin her yerinde Wifi çekiyor fakat bazı odalarda şebekeyle alakalı sorunlar çıkıyor, telefon çekmiyor, ses kesiliyor, arama kapanıyor vs.. Turkcell ile konuştum fakat kısa vadede böyle bir çalışma olmayacağını ve çözemeyeceklerini söylediler. VoLTE ve VoWifi ile bu sorunu çözebilir miyim? Yani evdeyken Wifi üzerinden sürekli olarak telefonun çekmesini sağlayabilir miyim? Telefonumda bunları açtığımı düşünüyorum fakat sorun düzelmedi, yardımcı olabilir misiniz?
Oyunlarda Görüntü Bulanıklığı? (SS'li)
Arkadaşlar merhaba oyunlarda görüntüde bir gariplik var. Puslu mu, bulanık mı, yapay mı duruyor diyeyim. COD:Warzone'dan 3 tane resim çektim, oyuncu arkadaşlar farkedeceklerdir. Aynı şekilde PUBG'de de ayarları fullesem dahi bu geçmiyor. Ne yapabilirim?
Sistem Özellikleri:
MSI B450 Tomahawk Max
Ryzen 5 3600
ASUS RADEON DUAL RX 5700 XT EVO OC 8GB
GSkill Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ram
Samsung 870 EVO 2 TB
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W
SİLİNEBİLİR
Konu yanlış yere açılmış. Silinebilir.
Bilgisayar Patladı! Format Atamıyorum?
Arkadaşlar merhaba. Ethernet'le ilgili bir problemim vardı, o sebeple son yüklediğim MSI SDK programını sildim. Ardından başka bir ethernet kablosuyla denemek için kasayı taşıyıp modemin yanına götürdüm, fakat sonrasında aşağıdaki senaryoyla karşılaştım.
4.Resimde Gelişmiş Seçenekler dediğimde ne son yüklenen Windows Update'leri kaldırdı, ne sistemi onarabildim, ne de bilgisayarı sıfırlayabildim.
Sistem henüz bir kaç haftalık olduğu için içinde fazla bilgi yoktu. Bari format atayım dedim UEFI kurulum için USB'yi taktım. Kapatıp açtım F11'e bastım UEFI'den başlatmayı deneyince olmuyo. Normal Toshiba'yı seçtim bu sefer de en alttaki resim çıkıyo. Rastgele bi tuşa basıyorum sürekli aynı uyarıyı veriyo formata bile geçemiyorum.
Bilgisayarı odaya geri getirdikten sonra içini açıp tek tek kabloları tekrar bastırdım, taşıma sırasında belki yerinden oynamıştır diye. Öyle bir durum da yok. Anakartın BIOS menüsüne girebiliyorum, fakat başka hiç bir şey yapamıyorum. Sistem aşağıdaki şekilde. Ne yapabilirim? Kurtarabilir miyim? Kurtaramazsam nasıl format atabilirim?
MSI B450 Tomahawk Max
Ryzen 5 3600
ASUS RADEON DUAL RX 5700 XT EVO OC 8GB
GSkill Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ram
Samsung 870 EVO 2 TB
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W
EDIT: Resimler açılmazsa linkleri:
Arkadaşlar merhaba, evde modem olarak Keenetic Extra DSL kullanıyorum. Elimde Zyxel VMG3625-T50B'de var. Salondaki modem odalarda çekmiyor. Zyxel T50B'yi menzil genişletici olarak nasıl kullanabilirim? Bridge yaptım her türlü şeyi denedim fakat çare olmadı, problemler var. Bu şekilde kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 138
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.076 (Bu ay: 562)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware