Arkadaşlar merhaba, kablosuz kulakligimi Windows 10 masaüstü bilgisayarima baglamaya calistigimda asagidaki resimdeki hatayi aliyorum. Bir kac kere deniyorum, hata aynen devam ediyor ve daha sonrasinda oradan kayboluyor. Kulaklik telefonuma sorunsuz bir sekilde baglanabiliyor. Baska cihazlar masaüstü bilgisayarima sorunsuz sekilde bluetooth ile baglanabiliyor.
Kisacasi internette bulabildigim herseyi yapmaya calistim ama sorunum cozulmedi. Yardimci olabilen cikarsa cok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoraySogut35 -- 8 Temmuz 2024; 3:12:34 > |
Windows 10 Bluetooth bağlantı sorunu? (ÇÖZÜLDÜ)
-
-
telefondan sennheiser smart control varsa factory reset deneyin.
windows update yapın . ya da usb bluetooth adaptörü ile deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 7 Temmuz 2024; 16:11:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: potti34telefondan sennheiser smart control varsa factory reset deneyin.
windows update yapın . ya da usb bluetooth adaptörü ile deneyin.
Factory reset yapip denemistim olmadi. Fakat once telefona bagladim yine, direkt olarak once bilgisayara baglamayi denedim ona bakabilirim.
Windows Update'i kontrol edip yaptim, sonuc ayni. Anakartin kendinden bluetooth'u yok, Tplink UB500 usb adaptor ile deniyorum. Daha onceden mtw3 kullaniyordum, boyle bir sorunla karsilasmamistim.
-
bende aynısını kullanıyorum. diğer ver. yükleyince görmüyor.ben v1 kullanıyorum sorunsuz
için İndir UB500 | TP-Link Türkiye
v1 kur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 7 Temmuz 2024; 21:40:43 > -
Guzel tesaduf olmus :) Maalesef sorun yine cozulmedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoraySogut35 -- 8 Temmuz 2024; 1:16:25 > -
Factory Reset yapıp telefona baglamadan once bilgisayara bagladim sorun cozuldu tesekkurler @potti34
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X