Şimdi Ara

Windows 10 Bluetooth bağlantı sorunu? (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kablosuz kulakligimi Windows 10 masaüstü bilgisayarima baglamaya calistigimda asagidaki resimdeki hatayi aliyorum. Bir kac kere deniyorum, hata aynen devam ediyor ve daha sonrasinda oradan kayboluyor.

Kulaklik telefonuma sorunsuz bir sekilde baglanabiliyor.

Baska cihazlar masaüstü bilgisayarima sorunsuz sekilde bluetooth ile baglanabiliyor.

1. Bluetooth cihazini silip tekrar guncel suruculeri yukledim
    2. Denetim Masasindan "Bluetooth cihaziyla ilgili sorunlari bul ve duzelt" yaptim
    3. Bluetooth ayarlarindan "Bluetooth cihazlarinin bu bilgisayari bulmasina izin ver" kismini actim
    4. Hizmetler kismindan "Bluetooth Destek Hizmeti"ni Otomatik'e cevirdim ve yeniden baslattim

Kisacasi internette bulabildigim herseyi yapmaya calistim ama sorunum cozulmedi. Yardimci olabilen cikarsa cok sevinirim.

Windows 10 Bluetooth bağlantı sorunu? (ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoraySogut35 -- 8 Temmuz 2024; 3:12:34 >

• telefondan sennheiser smart control varsa factory reset deneyin.

windows update yapın . ya da usb bluetooth adaptörü ile deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 7 Temmuz 2024; 16:11:49 >
  • Factory reset yapip denemistim olmadi. Fakat once telefona bagladim yine, direkt olarak once bilgisayara baglamayi denedim ona bakabilirim.

Windows Update'i kontrol edip yaptim, sonuc ayni. Anakartin kendinden bluetooth'u yok, Tplink UB500 usb adaptor ile deniyorum. Daha onceden mtw3 kullaniyordum, boyle bir sorunla karsilasmamistim.

• KoraySogut35 K kullanıcısına yanıt

bende aynısını kullanıyorum. diğer ver. yükleyince görmüyor.ben v1 kullanıyorum sorunsuz

için İndir UB500 | TP-Link Türkiye

v1 kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 7 Temmuz 2024; 21:40:43 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt

Guzel tesaduf olmus :) Maalesef sorun yine cozulmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoraySogut35 -- 8 Temmuz 2024; 1:16:25 >
  • Factory Reset yapıp telefona baglamadan once bilgisayara bagladim sorun cozuldu tesekkurler @potti34 Windows 10 Bluetooth bağlantı sorunu? (ÇÖZÜLDÜ) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.