Bursumu geri alabilir miyim?
Merhaba,ben 10. sınıf öğrencisiyim ve daha önce bir nitelikli anadolu lisesinde okuyordum,ulaşım sıkıntılarından dolayı biraz uzaktaki bir fen lisesine kayıt oldum ve pansiyonda kalıyorum dolayısıyla devletten aldığım bursum da pansiyona gidiyor.Şimdi belirli nedenlerden ötürü geldiğim liseye geri döneceğim ve pansiyondan ayrılacağım.
pansiyondan ayrıldığım zaman bursumu geri alabilir miyim ve eğer alabiliyorsam bunu nasıl yapmam gerekiyor,bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Türk Telekom Yanlışlıkla Faturalı Hatta geçtim
Hat sahibinin onayı alınmadan yanlışlıkla faturalı hatta geçirdiler,bugün mesaj geldi "Degerli musterimiz, 1-xxxxxxxxx numarali kaydiniz acilmis olup gerekli incelemeler baslatilacaktir. En kisa surede konuyla ilgili tarafiniza bilgi verilecektir. B001" şeklinde.Arkadaşlar bu mesaj neyin nesidir,hat babamın üzerine ve benden veya ondan onay alınmadan faturalıya geçirildim (yanlışlıkla faturalı talebinde bulunmuştum).İnyernette mu mesajın anlamına baktığımda yapılan hatalı şeylerden sonra (örn:hat değiştirirken yanlışlıkla faturasıza geçirilmesi) vb. Olaylar sonucında bu mesajın geldiği.Acaba onayımız olmadan faturalı tarifeye geçiş yapıldığı için mi inceleme başlattılar?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.045 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar