Şimdi Ara

Türk Telekom Yanlışlıkla Faturalı Hatta geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hat sahibinin onayı alınmadan yanlışlıkla faturalı hatta geçirdiler,bugün mesaj geldi "Degerli musterimiz, 1-xxxxxxxxx numarali kaydiniz acilmis olup gerekli incelemeler baslatilacaktir. En kisa surede konuyla ilgili tarafiniza bilgi verilecektir. B001" şeklinde.Arkadaşlar bu mesaj neyin nesidir,hat babamın üzerine ve benden veya ondan onay alınmadan faturalıya geçirildim (yanlışlıkla faturalı talebinde bulunmuştum).İnyernette mu mesajın anlamına baktığımda yapılan hatalı şeylerden sonra (örn:hat değiştirirken yanlışlıkla faturasıza geçirilmesi) vb. Olaylar sonucında bu mesajın geldiği.Acaba onayımız olmadan faturalı tarifeye geçiş yapıldığı için mi inceleme başlattılar?   

• Online işlemler tarayıcıdan gireceksin orada tüketici şikayetleri yeri var detayını öğrenebilirsin
    Yada müşteri hizmetlerini arayarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afişteki tarifeler hep pahalıdır uygulama içi teklifler genelde cazip oluyor zaten.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,gün içinde Türk Telekomu biraz tehdit edince tekrardan paketimi yapıp faturasıza çevirmişler,bu olaydan da yırttık  

• FieldTeam kullanıcısına yanıt

Olay çözüldü,müşteri hizmetlerini biraz tehdit edince hatayı kabul ettiler,teşekkürler cevap için  

• mehmetaydin.arl M kullanıcısına yanıt

Gözün aydın paket fiyatı aynı mı

• Aynı paketi ve fiyatı vermişler evet  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetaydin.arl -- 29 Ağustos 2021; 14:52:42 >
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt

Aynen ya,doğru düzgün stabil çalışmıyor ayrıca en ufak bir boşluk yakalayınca hemrn faydalanıyorlar ya,hat sahibinden onay almadan faturalıya geçirmek nedir yahu!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.