Kablosuz mouse ve gamepad USB hatası
Merhaba. Bugün yine FIFA oynuyordum. Sonrasında uzatma kablosuna takılı gamepad dongleını çıkartıp faremininkini takmak istedim. (uzak oldukları için faremde ve gamepadde takılmalar kısa kopmalar yapıyordu; uzatma kablosu alarak sorunu çözdüm.) Ancak bilgisayar fare dongleını görmedi. Kablonun bozulduğunu sandım, ama hayır, Gamepad'i kablo ile taktığımda görüyor; ancak fare çalışmıyor. Bilgisayara taktığımda ise direkt olarak fare çalışıyor. Yani fare de arızalı değil. Ancak, ne yaptıysam bir türlü kablodan algılamadı bilgisayar fareyi. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Sistem Topluyorum Yorumlarınız Tavsiyeleriniz
Öncelikle merhabalar.
Kasa 478 TL
Güç Kaynağı 1 554 TL
Güç Kaynağı 2 569 TL
Güç Kaynağı 3 615 TL
Anakart 599 TL
İşlemci 1070 TL
Ram 479 TL
SSD 542 TL
Yukarıda gördüğünüz sistemi birkaç kişiden tavsiye alarak oluşturdum. İleride RAM eklemesi yapacağım ve elimde 1 TB HDD mevcut. Ram uyumluluk listesinde yok ancak denenmemiştir sadece, muhtemelen uyumludur diyerek tercih ettim. Güç Kaynağı konusunda kararsız kaldım 1 den fazla seçenek var o yüzden. Maksimum 200 TL daha bütçeyle tavsiyelerinizi ve bu sistem için yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi günler.
Ekran Kartsız Sistem Tavsiyesi
Merhabalar. 4000 TL'yi geçmeyecek, APU'suz, Oyun ve VB tarzı programlarla kullanılacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. GT 1030 Ekran kartım mevcut şimdilik ekran kartını bekleteceğim o yüzden. Ayrıca birde kulaklık alacağım yine pc'ye. Yüksek, sağlığımı bozacak derecede yüksek iyi bass vurman kalitesi orta olsa yeter kulaklık önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 349 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware